İŞADAMI FARUK MOLU'YA PLAKET

İŞADAMI FARUK MOLU'YA PLAKET
KAYSERİ
20.05.2010

Kayseri Şube Başkanı Fahrettin Açıkgöz ile Yönetim Kurulu Üyeleri hayırsever işadamı Faruk Molu'ya doğaya ve ağaçlandırmaya yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle Teşekkür Plaketi sundular.

 

Şube Başkanı Fahrettin Açıkgöz, hem Dünya Süt Günü etkinlikleri ile ilgili bilgi vermek hem de doğaya ve ağaçlandırmaya yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle ünlü işadamı Faruk Molu‘ya plaket vermekten büyük gurur duyduklarını belirterek, " Kendisi yaklaşık 2000 dekar arazide Orman, Bağ ve meyve ağaçları ile yabani ot dahi bitmesine ihtimal vermediğimiz alanları adeta birer cennet bahçelerine çevirmiştir. Bundan ötürü kendisi ile ayrı bir gurur duyuyor, doğaya duyduğu bu sevgiden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.Hayırseverlerin en büyüğü doğaya yatırım yapandır." şeklinde konuştu.

Doğa aşığı işadamı Faruk Molu ise kendisine verilen bu plaketten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Benim en büyük arzum üzerinde yaşadığımız bu toprakların sahipsiz bırakılmamasıdır. Bize hayat veren tabiata bizlerde hayat vermez isek, ortada yaşanılacak bir yer bulmak mümkün olamaz. İşte bu nedenle gücü, imkânı ve zamanı elveren herkesin doğaya katkıda bulunmasını istiyorum. Çünkü bize yakışan, geçmişte bize bırakılan mirası bugün gururla gelecek nesillere devretmemizdir" şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 2257
Fotoğraf Galerisi