İYİ TARIM UYGULAMALARI HASAT ŞÖLENİ

İYİ TARIM UYGULAMALARI HASAT ŞÖLENİ
KONYA
24.08.2015

ZMO Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ’ ın katıldığı “İyi Tarım Uygulamaları Hasat Şöleni” nde, ‘çocukların domates yeme yarışması’ renkli görüntülere neden oldu.

 

Karatay ilçesi Erler Mahallesi‘nde 20 Ağustos 2015 tarihinde iyi tarım uygulamalarının sonuçlarını görmek amacıyla düzenlenen hasat şöleni, Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet BABAOĞLU, Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah SUN, Karatay Belediye Başkanı Mehmet HANÇERLİ, Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin BAYDAR, Sebze Yetiştiricileri Birliği Başkanı A. İhsan UYANIK, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubemizden Başkanımız Celil ÇALIŞ ile Yazman Üyemiz Nuran UYSAL, tarım ve hayvancılık sektörü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çiftçilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Domates hasadının yapıldığı şölen alanında, konuşmaların ardından yarışmalar başladı. En güzel domateslerin seçildiği yarışmalarda dereceye giren çiftçiler, ayrıca en hızlı paketleme yapan kadın işçiler yarım ve çeyrek altınla ödüllendirildiler. En çok ilgi gören çocukların domates yeme yarışmasında ise, beş dakika içerisinde en fazla domates yiyen iki çocuğa bisiklet armağan edildi.

Okunma Sayısı: 100
Fotoğraf Galerisi