KAHRAMANMARAŞ`TA KIRMIZI ET ÜRETİMİ PANELİ
Kahramanmaraş Kırmızı Et Üreticileri Birliği Tarafından Organize Edilen ``Kahramanmaraş`ta Kırmızı Et Üretimi Sorunları ve Çözüm Önerileri`` Konulu Panel ilimizde gerçekleştirildi.
Başkanlığı Odamız üyesi Ziraat Yüksek Mühendisi Cemalettin ERGÜN tarafından yürütülen ve Kahramanmaraş Kırmızı Et Üreticileri Birliği tarafından organize edilen ‘‘Kahramanmaraş‘ta Kırmızı Et Üretimi Sorunları ve Çözüm Önerileri‘‘ konulu Panel, KSÜ Ziraat Fakultesi ve Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün destekleri ile gerçekleştirildi. KSÜ Ziraat Fakültesi Konferans salonunda yapılan Panele üreticiler, akademisyenler, meslektaşlarımız ve Ziraat Fakültesi öğrencileri katılım sağladı.
Şube Başkanımız Yusuf TEMİZKAN‘nın oturum başkanlığını yaptığı panelde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU, Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Dr. Süha USLU, KSÜ Zİraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Yavuz GÜRBÜZ, Yrd. Doç. Adem EROL ve Ziraat Bankası Müdürü Cuma TEKİNŞEN birer sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından panel soru cevap kısmı ile son buldu. Panel sonunda sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir sonuç bildirgesi hazırlandı.
Panelin tamamlanmasının ardından Kahramanmaraş Kırmızı Et Üreticileri Birliği tarafından Şube Başkanımız Yusuf TEMİZKAN ‘a plaket takdim edildi.