KARPUZ VE KAVUN’DA BAKTERİYEL MEYVE LEKESİ SEMİNERİ YAPILDI

KARPUZ VE KAVUN’DA BAKTERİYEL MEYVE LEKESİ SEMİNERİ YAPILDI
ADANA
10.04.2011

Karpuz ve Kavun’da Bakteriyel Meyve Lekesi (Acidovorax avenae subsp. citrulli)

 

Karpuz ve Kavun‘da Bakteriyel Meyve Lekesi (Acidovorax avenae subsp. citrulli) konusunda 09 Nisan 2011 günü Şubemiz toplantı salonunda Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim AYSAN tarafından seminer verildi. Seminere tarım danışmanı, zirai ilaç bayi ve diğer meslektaşlarımızla öğrenciler katıldı. Şubemiz ve Ç.Ü. Ziraat Fakültesi‘nin katkıları ile Bitki Koruma Ürünleri, Gübre ve Alet Uzmanlık Alanı Komisyonumuz tarafından broşür bastırılarak dağıtıldı.

 

Okunma Sayısı: 1127
Fotoğraf Galerisi