KASTAMONU`DA 60. YIL KUTLAMASI

KASTAMONU`DA 60. YIL KUTLAMASI
ANKARA
30.10.2014
 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası‘nın 60. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle 26 Ekim 2014 Pazar günü ZMO Kastamonu İl Temsilciliğinde kutlama programı düzenlendi.

Programın açılışında konuşan İl Temsilcisi Cihat SİPAHİ; Ziraat Mühendisleri Odası`nın 60 yıllık geçmişi, e-zmo sistemi ve Kastamonu İl Temsilciliğinin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.  İl Temsilci Yardımcısı Ayhan BÜYÜKÇAĞLAYAN, Abdurrahman KARAKAYA ve Zeynep ŞENSOY da Oda - üye ilişkileri ve beklentiler konulu birer konuşma yaptılar. Toplantıda, önceki dönem Oda Başkanı Hüseyin KARAHASAN, 2014 yılı Kamulaştırma Bilirkişileri, yeni mezun oda üyeleri ile TZD Kastamonu Şube yönetimi yer aldı.

Programda; Kastamonu İl Temsilciliği çalışmalarına katkılarından dolayı, TZD Kastamonu Şube Başkanı Yılmaz KENAN, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan ÇAPAR ve Tahsin RESÜLOĞLU ileHasan ÇAPAR ve Tahsin RESÜLOĞLUTtTtt Su Ürünleri Mühendisi Faik SALCI, önceki dönem Oda Başkanı Hüseyin KARAHASAN, İl Temsilci Yardımcısı Ayhan BÜYÜKÇAĞLAYAN, Üst Kurul Delegeleri Abdurrahman KARAKAYA ve Zeynep ŞENSOY ile Oda üyeleri Ufuk CAR, İlhan YILMAZ ve Dilek ÖZDEMİR`e; ZMO`nun 60. Kuruluş yıldönümüne özel bastırılan anı pulları ile teşekkür plaketleri verildi. 60. Yıl pastasının kesimi ve yapılan ikramın ardından program sona erdi.

 

Okunma Sayısı: 201
Fotoğraf Galerisi