KASTAMONU`DA TARIMSAL ÖĞRETİMİN YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİ

KASTAMONU`DA TARIMSAL ÖĞRETİMİN YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİ
MERKEZ
25.01.2013

Kastamonu İl Temsilciliğimiz tarafından "Tanışma ve Dayanışma Yemeği" düzenlendi.

 

 

Tarım Haftası Etkinlikleri kapsamında Ziraat Mühendisleri Odası Kastamonu İl Temsilciliği tarafından "Tanışma ve Dayanışma Yemeği" düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe; TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dr. Turhan TUNCER, Kastamonu Vali Yardımcısı Atila KANTAY, Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M.Sıtkı ARAS, Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar AKTAŞ, İl Genel Meclisi Başkanı Adnan KOÇOĞLU, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Ayhan BÜYÜKÇAĞLAYAN, Kastamonu Üniversitesi önceki dönem rektörü Prof. Dr. Bahri GÖKÇEBAY, Kastamonu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi önceki dönem dekanı Prof. Dr. Süleyman TABAN, tarımla ilgili sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda ziraat mühendisi katıldı.

Kastamonu İl Temsilcimiz Cihat SİPAHİ`nin açılış konuşması ile başlayan programda TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dr. Turhan TUNCER de konuşma yaptı.

Daha sonra İl Temsilciliğimiz tarafından meslekte 30 yıl anısına teşekkür plaketleri verildi. Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M.Sıtkı ARAS, Kastamonu Üniversitesi önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Bahri GÖKÇEBAY`a plaketleri TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dr. Turhan TUNCER tarafından verildi. Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar AKTAŞ ve Devrekani eski belediye Başkanı Dr. Hidayet İLGEN`in plaketleri Vali Yardımcısı Atila KANTAY tarafından verildi. Ziraat Yüksek Mühendisleri M. Yılmaz TANYEL ve Abdullah SARAY`ın   plaketleri İl Genel Meclisi Başkanı Adnan KOÇOĞLU; Ziraat Yüksek Mühendisleri Erkan DANA ve Ahmet ÇORBACIOĞLU`nun plaketleri ZMO Kastamonu İl Temsilcisi Cihat SİPAHİ tarafından sunuldu. Ziraat Yüksek Mühendisi Taki CANTÜRK ise teşekkür plaketini İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Ayhan BÜYÜKÇAĞLAYAN`ın elinden aldı.

 

Okunma Sayısı: 808
Fotoğraf Galerisi