KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ GENEL KURULU

KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ GENEL KURULU
ANKARA
03.01.2014

Yapılan seçimlerde Kastamonu İl Temsilciliğimiz Yönetimi güven tazeledi.

 

ZMO Kastamonu İl Temsilciliği Genel Kurulu ve seçimleri 28-29 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirildi.

Genel Kurula üyelerimizin yanında, Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan GÜLŞEN ve Emin ÇINAR, Kastamonu Belediye Başkan V. Muzaffer BERBER, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Sıtkı ARAS, Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar AKTAŞ, Kastamonu Defterdarı Yaşar KISA, Kastamonu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman YAMAN, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa ÖZATA, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İŞERİ, Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Nahit İĞDİRLİ, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet ERDEN, Veteriner Hekimler Odası Başkanı H. İbrahim MAŞALICI, Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği Başkanı Erol AKAR, ilgili STK ve siyasi partilerin temsilcileri ile Kastamonu Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurul; İl Temsilcimiz Cihat SİPAHİ`nin açılış konuşması ile başladı. Kastamonu Milletvekilleri,  Belediye Başkan V.,  Kastamonu Üniversitesi Rektörü, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü ile Belediye Başkan adaylarının da birer konuşma yaptığı genel kurulda İl Temsilciliğimiz çalışmalarına katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verildi.

Ertesi gün tek liste ile seçimlere gidildi. Yapılan seçimlerde İl Temsilciliğine Cihat SİPAHİ, İl Temsilci yardımcılığına Ayhan BÜYÜKÇAĞLAYAN, genel kurul delegeliğine Abdurrahman KARAKAYA ve Zeynep ŞENSOY USLU seçildiler.

 

 

Okunma Sayısı: 483
Fotoğraf Galerisi