KIRKLARELİ`DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİK VE BASIN AÇIKLAMALARINA KATILDIK

KIRKLARELİ`DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİK VE BASIN AÇIKLAMALARINA KATILDIK
ÇANAKKALE
22.02.2021
 

Kırklareli Pınarhisar ilçesinde yapılmak istenen kalker ocağı işletmesi ile ilgili olarak, 12 Ocak 2021 Salı günü çevre yönetmeliği gereği yapılan "Halkın Bilgilendirilmesi Toplantısına" TMMOB İKK adına İKK yönetim kurulu üyesi inşaat mühendisi Erdem ERDİN ve ZMO İl Temsilciliğimiz adına temsilcilik yönetim kurulu yedek üyemiz Onur Melih ALTINEL çeşitli çevre örgütleri ve STK temsilcileri ile birlikte katıldılar. 

KESK Kırklareli Şubeler Platformu tarafından 15 Ocak 2021 Cuma günü gerçekleştirilen memur maaş zamlarını protesto amaçlı basın açıklaması ve bordro yakma eylemine, TMMOB İKK ve odalar adına bir kısım mühendis ve mimar katılarak destek verdik. 

Kırklareli Emek Platformu bileşenleri (DİSK, KESK, TMMOB, TTB, Tüm Emekli Sen şube ve temsilcilikleri) tarafından, 03 Şubat 2021 Çarşamba günü, gündeme yönelik kapalı salon basın açıklaması yapıldı. Pandemi koşulları gereği sadece yöneticilerin katılımının öngörüldüğü basın açıklamasına, TMMOB İKK adına ZMO İl Temsilcimiz ve İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN ile İKK yönetim kurulunden elektrik mühendisi Can YAZICI ve gıda mühendisi Ozan BALCI katıldılar. 

Kırklareli Emek Platformu bileşenleri tarafından, 05 Şubat 2021 Cuma günü, gündemdeki konulara yönelik olarak açık alan basın açıklaması gerçekleştirildi. Kırklareli Emek Platformunu oluşturan örgütlerin temsilcilerinin yanısıra çeşitli demokratik kitle örgütleri, sivil toplum örgütleri ve bazı siyasi partiler adına katılımlar ve desteklerin olduğu basın açıklamasına, TMMOB İKK ve odalar adına bir kısım mühendis ve mimar katılarak destek verdiler.  

Okunma Sayısı: 107
Fotoğraf Galerisi