KIRKLARELİ`DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE VE TOPLANTILARA KATILDIK

KIRKLARELİ`DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE VE TOPLANTILARA KATILDIK
ÇANAKKALE
09.07.2018
 

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulunun 21 Mayıs 2018 çarşamba ve 21 Haziran 2018 perşembe günleri yapılan aylık olağan toplantılarına katıldık. Önümüzdeki iki yıllık dönem için, ikinci toplantıda yapılan seçim sonucunda, TMMOB Kırklareli İKK Sekreterliği görevine oy birliği ile tekrar odamız Kırklareli İl Temsilcisi Dr. Erol ÖZKAN seçildi.

Trakya Platformu adına Kırklareli Tabip Odası yönetim kurulu ile 24 Mayıs 2018 perşembe günü yapılan görüşmede Odamız İl Temsilcisi ve Trakya Platformu bilim kurulu üyesi Dr. Erol ÖZKAN da hazır bulundu ve Doğu Batı Trakya belediyeler Birliğinin desteği ile Trakya Platformu tarafından düzenlenecek olan Trakya`da Çevre Sağlığı Sempozyumu hakkında bilgi aktarımı yaptı. 

28. Sabahattin ALİ Kültür Günlerinin 26 Mayıs 2018 cumartesi günü yapılan açılış programı ile aynı gün gerçekleştirilen diğer etkinliklerine katılım sağladık.

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen ve bu yıl 06 Haziran 2018 çarşamba günü yapılan "İlk Hasat Arpa Ürünü Sembolik Satış Töreni"ne yapılan davet üzerine, odamızı temsilen İl Temsilcimiz katıldı.

Kırklareli Toprak Koruma Kurulunun 07 Haziran 2018 perşembe günü yapılan aylık olağan toplantısına, odamız adına kuruldaki asıl üyemiz olan İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN katıldı ve toplantı gündemine yönelik konularda odamız görüşlerini ifade etti.

Kırklareli Kent Konseyinin 14 Haziran 2018 perşembe günü yapılan yürütme kurulu toplantısına, aynı zamanda Kırklareli Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan ZMO İl Temsilcimiz katıldı ve toplantı gündemine yönelik konularda görüş ve düşüncelerini aktardı. 

 

Okunma Sayısı: 55
Fotoğraf Galerisi