KIRKLARELİ`DE ÇEŞİTLİ TOPLANTILARDA YER ALDIK

KIRKLARELİ`DE ÇEŞİTLİ TOPLANTILARDA YER ALDIK
ÇANAKKALE
09.02.2018
 

Kırklareli Kent Konseyi yürütme Kurulunun 05 Şubat 2018 Pazartesi günü yapılan olağan yürütme kurulu toplantısına, Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi sıfatıyla ZMO İl Temsilcimiz katıldı. Toplantıda ağırlıklı olarak Mart ayında KLÜ Mimarlık Fakültesi işbirliği ile yapılması planlanan "Kırklareli Kent Çalıştayı" ile ilgili görüşmeler yapıldı ve hazırlıklar değerlendirildi.

Kırklareli İl Temsilciliğimizin genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı 06 Şubat 2018 Salı günü yapıldı. Toplantıda diğer bazı gündemlerin yanında, 17 Şubat 2018 Cumartesi günü, ZMO Kırklareli İl Temsilciliği, Kırklareli Ziraat Odası ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü iş birliği ile Kırklareli Merkeze bağlı İnece beldesinde yapılacak olan "Arazi Toplulaştırması" konulu panel ile ilgili çalışmalar görüşülerek değerlendirildi.

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu 07 Şubat 2018 Çarşamba günü, ZMO İl Temsilcimiz ve TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN başkanlığında toplandı. 

Her üç toplantıda, kendi iç gündemlerinin yanında, 2018 Dünya Su Gününde TMMOB Kırklareli İKK, Kırklareli Kent Konseyi ve ZMO Kırklareli İl Temsilciliği işbirliği ile Kırklareli Merkezde ve Pınarhisar ilçesine bağlı su diyarı Kaynarca beldesinde yapılacak etkinliklerle ilgili görüşmeler yapıldı ve bazı kararlar alındı. 

Okunma Sayısı: 61
Fotoğraf Galerisi