KIRKLARELİ`DE KAYA GAZI KONUSUNDA PANEL DÜZENLEDİK

KIRKLARELİ`DE KAYA GAZI KONUSUNDA PANEL DÜZENLEDİK
ÇANAKKALE
31.05.2015

Kırklareli`de TMMOB Kırklareli İKK, DAYKO Vakfı ve Kırklareli Kent Konseyi ortak etkinliği olarak, Kırklareli Belediyesinin desteği ile "Kaya Gazı Gerçeği" panelini gerçekleştirdik.

 

Kırklareli 25. Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında, Kırklareli Belediyesinin desteği ile, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu, DAYKO (Doğal Yaşamı Koruma Vakfı) Kırklareli İl Temsilciliği ve Kırklareli Kent Konseyi ortak etkinliği olarak, 29 Mayıs 2015 cuma günü "Kaya Gazı Gerçeği" panelini gerçekleştirdik.

Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panelin açılışı Kent Konseyi Başkanı Seyfi MERİÇ tarafından, oturum başkanlığı ise ZMO Kırklareli İl Temsilcimiz ve TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN tarafından yapıldı. Panelde ilk konuşmacı olan ZMO İstanbul Şube Başkanımız Ahmet ATALIK kaya gazı konusunda teknik ve bilimsel bilgi verdi.

İkinci konuşmacı Selahattin Eyyubi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rukiye PINAR konunun çevre ve insan sağlığı ile ilişkili yönüne değindi. Son konuşmacı Tüm-Köy-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf GÜRSUCU ise konuyu sosyal ve ekonomik açıdan ele alan bir konuşma yaptı.

İzleyiciler tarafından yapılan bazı katkılar ve yöneltilen soruların yanıtlanması ile tamamlanan panelin sonunda, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin GENÇAY yaptığı kısa konuşmada konu ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu ve panelistlere Kırklareli Belediye Başkanlığı adına plaket ve buket sundu.      

Okunma Sayısı: 35
Fotoğraf Galerisi