KIRKLARELİ`DE ZMO ADINA ÇEŞİTLİ TOPLANTI VE EĞİTİMLERE KATILDIK

KIRKLARELİ`DE ZMO ADINA ÇEŞİTLİ TOPLANTI VE EĞİTİMLERE KATILDIK
ÇANAKKALE
22.02.2021
 

TEMEV (Temiz Enerji Vakfı) tarafından zoom üzerinden online olarak düzenlenen ve 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde iki gün boyunca devam eden "Yerelden Ulusala İklim Ağı" Trakya Eğitimi (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) seminerlerine, ZMO Kırklareli İl Temsilciliğimiz adına İl Temsilcimiz katıldı. Eğitim seminerlerinde, konu uzmanı kişiler veya akademisyenler tarafından ekosistem, tarım, adalet, kadın, sivil toplum vb. alt başlıklarda iklimin etkisini ve etkileşimini ele alan sunumlar yapıldı. 

Kırklareli Valiliği AFAD (Acil Durum ve Afet) İl Müdürlüğü tarafindan 29 Ocak 2021 Cuma günü zoom üzerinden online olarak düzenlenen ve yönetici düzeyinde katılımın istendiği İRAP  (İl Afet Risk Azaltma Planı) çalışmaları bilgilendirme toplantısına, ZMO İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN katıldı. Aynı kurum tarafından 12 Şubat 2021 Cuma günü yüzyüze olarak düzenlenen İRAP hazırlık çalışmaları başlangıç toplantısına, ZMO İl Temsilciliğimiz adına yönetim kurulu yedek üyelerimiz Onur Melih ALTINEL asil, Arzu BELLİ yedek üye olarak katıldılar. 

Kırklareli İl Toprak Koruma Kurulunun 11 Şubat 2021 Perşembe günü zoom üzerinden online olarak yapılan aylık olağan toplantısına, odamız adına kuruldaki asil üyemiz olan il temsilsilcimiz katıldı ve toplantı gündemine ilişkin konularda odamız görüş ve önerilerini aktardı.

Okunma Sayısı: 73
Fotoğraf Galerisi