KIRKLARELİ GTH İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KIRKLARELİ BELEDİYESİNDE ÇALIŞMA VE GÖRÜŞMELERDE BULUNDUK

KIRKLARELİ GTH İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KIRKLARELİ BELEDİYESİNDE ÇALIŞMA VE GÖRÜŞMELERDE BULUNDUK
ÇANAKKALE
05.02.2018
 

Kırklareli‘de Tarım Haftası 2018 Etkinlikleri kapsamında, Şubat ayı başlarında yapmayı planladığımız "Arazi Toplulaştırması" konulu panel ile ilgili hazırlık çalışmalarında bulunmak üzere, 24 Ocak 2018 Çarşamba günü, adı geçen etkinlikte paydaşımız olan Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Ümit ORTAN ve ilgili şube müdürü ile görüşmelerde bulunduk. Görüşmede, odamız adına ZMO Kırklareli İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN ve Temsilcilik Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Ulaş AY yer aldı. Ayrıca, diğer paydaşımız Kırklareli Ziraat Odasını temsilen Başkan Ekrem ŞAYLAN ve oda genel sekreteri üyemiz Hasan EFE de görüşmede hazır bulundu. 

Kırklareli Kent Konseyi etkinliği olarak, Mart ayı başlarında yapılması planlanan "Kırklareli Kent Çalıştayı" ile çalıışmaları gözden geçirmek ve gelinen noktayı görüşmek üzere, Kent Konseyi adına çalışmaları yürüten ve il temsilcimizin de yer aldığı komisyon 30 Ocak 2018 Salı günü çalışmalarda bulundu ve Kent Konseyi Başkanı ile değerlendirme amaçlı görüşme yaptı.

Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi sıfatıyla ZMO Kırklareli İl Temsilcimizin de yer aldığı Kent Çalıştayı hazırlık ve çalışma komisyonu, planlanan çalıştayla ilgili bazı konuları görüşmek ve çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunmak üzere, 01 Şubat 2018 Perşembe günü de Kırklareli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet GİDER‘i ziyaret etti. Yapılan ziyarette, planlanan etkinlikle ilgili bilgilendirmenin yanında bazı öneri ve düşünceler de alındı.  

Okunma Sayısı: 56
Fotoğraf Galerisi