KIRKLARELİ İL TEMSİLCİLİĞİ ADINA ÇEŞİTLİ TOPLANTI VE ETKİNLİKLERE KATILDIK VE BAZI ZİYARETLERDE BULUNDUK

KIRKLARELİ İL TEMSİLCİLİĞİ ADINA ÇEŞİTLİ TOPLANTI VE ETKİNLİKLERE KATILDIK VE BAZI ZİYARETLERDE BULUNDUK
ÇANAKKALE
03.04.2018
 

Kırklareli İl Temsilcimiz bazı STK temsilcileri ile birlikte, 24 Mart 2018 Cumartesi günü TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Kırklareli Şubesini ziyaret ederek, dernek başkanı ile görüş alışverinde bulundular.

Kırklareli İl Temsilcimiz ve bazı yönetim kurulu üyelerimiz ile odamızın üyesi bir kısım meslektaşımız, şeker fabrikalarının satılması kararına karşı, 25 Mart 2018 Pazar günü, Lüleburgaz`da düzenlenen "Şeker Yürüyüşü ve Mitingi"ne katılarak pancar üreticilerine ve şeker işçilerine destek verdiler.

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu 28 Mart 2018 Çarşamba günü, ZMO İl Temsilcimiz ve TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN başkanlığında toplandı ve gündemindeki konuları görüştü.

Kırklareli Kent Konseyinin 29 Mart 2018 Perşembe günü yapılan yürütme kurulu toplantısına, Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olan ZMO İl Temsilcimiz katıldı ve toplantı gündemi ile ilgili konularda görüş ve düşüncelerini aktardı.

Alpullu Şeker Fabrikasının özelleştirme kapsamına alınması kararına karşı, Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı tarafından 31 Mart 2018 Cumartesi günü fabrika önünde yapılan kitlesel basın açıklamasına ZMO Kırklareli İl Temsilcimiz ile bazı yönetim kurulu üyelerimiz ve odamız üyesi bazı mesktaşlarımız katılarak destek verdiler.

Ülkemizin ünlü şair ve romancısı Sabahattin ALİ’nin hala aydınlatılmayan karanlık bir biçimde öldürülüşünün 70. Yılı nedeniyle, 02 Nisan 2018 Pazartesi günü, ÇYDD Kırklareli Şubesi tarafından düzenlenen çelenk koyma ve anma etkinliğine odamızı temsilen ZMO Kırklareli İl Temsilcimiz katıldı.

“Kırklareli 28. Sabahattin ALİ Kültür Günleri” ile ilgili hazırlık çalışmalarını başlatmak ve program çalışmalarını görüşmek üzere, ÇYDD Kırklareli Şubasi tarafından yapılan çağrı üzerine 02 Nisan 2018 Pazartesi günü yapılan danışma kurulu toplantısına TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına ZMO İl Temsilcimiz ve TMMOB İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN katıldı. İl Temsilcimiz ÖZKAN, toplantı gündemine yönelik konularda görüş ve önerilerini aktardı.

Okunma Sayısı: 79
Fotoğraf Galerisi