KIRKLARELİ İL TEMSİLCİLİĞİMİZİN GENEL KURULU

KIRKLARELİ İL TEMSİLCİLİĞİMİZİN GENEL KURULU
MERKEZ
21.12.2011

Genel Kurul, 10-11 Aralık 2011 tarihlerinde yapıldı.

 

 

Kırklareli İl Temsilciliğimizin Genel Kurulu ve seçimleri 10-11 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Genel Kurul Divan Başkanlığına Halit BAKAR, Başkan Yardımcılığına İbrahim KARAOĞLU, yazmanlıklara ise Umut BAŞGELEN ve Yunus Emre KARAMOLLA getirildi.

Saygı duruşundan sonra İl Temsilcisi Dr. Erol ÖZKAN yaptığı açılış konuşmasında temsilciliğin işlevi, çalışmaları ve faaliyetlerinden söz etti. Daha sonra Genel Başkan Dr. Turhan TUNCER‘in mesajı okundu.

Genel Kurula Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit ÇAĞLAYAN, Belediye Başkan Yardımcısı Ünal BAŞKUR, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan ÇEBİ katılarak başarı dileklerini belirten birer konuşma yaptılar.

Ayrıca TMMOB İKK adına Jeoloji Mühendisi İsmail KURTULAN, Tarım Orkam-Sen Şube Yönetim Kurulu üyesi Rahmi OCAK ve diğer bazı STK temsilcileri genel kurula konuk oldular.

Tek liste ile gidilen seçimde; Dr. Erol ÖZKAN, Selçuk TANTA, Çiğdem NAYIR, Ulaş AY, Buse İpek DOĞAN il temsilciliği yönetim kurulu asil üyeliğine; Barış AŞKIN, Serdem SAYGIN, Tarık ERGİN, Hüseyin TAŞKIN, Gökhan GÖKBAYRAK il temsilciliği yönetim kurulu yedek üyeliklerine seçildiler.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, 20 Aralık 2011 Salı günü, Divan Başkanı Halit BAKAR başkanlığında toplanarak görev dağılımını yaptı. Buna göre Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

İl Temsilcisi  : Dr. Erol ÖZKAN               

Temsilci Yrd : Selçuk TANTA       

Yazman       : Ulaş AY        

Sayman       : Buse İpek DOĞAN                

Üye            : Çiğdem NAYIR  

 

Okunma Sayısı: 579
Fotoğraf Galerisi