KIRKLARELİ`NDE ÇEŞİTLİ BASIN AÇIKLAMALARINA KATILARAK DESTEK VERDİK

KIRKLARELİ`NDE ÇEŞİTLİ BASIN AÇIKLAMALARINA KATILARAK DESTEK VERDİK
ÇANAKKALE
09.12.2018
 

Kırklareli Tabip Odasının sağlıkta yaşanan şiddet ve sağlık çalışanlarına yapılan saldırılarla ilgili olarak, 03 Ekim 2018 Çarşamba günü, Kırklareli Devlet Hastanesi önünde yaptığı basın açıklamasına katılarak, ZMO İl Temsilciliği ve TMMOB İl Koordinasyon Kurulu adına destek verdik.

Ankara Garında yaşanan katliamın 3. yılı nedeniyle, 10 Ekim 2018 Çarşamba günü, Kırklareli Emek ve Demokrasi Platformu çatısı altındaki çeşitli demokratik kitle örgütleri adına, Kırklareli Özgürlük Parkında ortak basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması öncesinde, katliamda hayatını kaybedenler için kırmızı karanfiller bırakıldı, kısa konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. TMMOB İKK olarak bileşeni olduğumuz palaform tarafından örgütlenen basın açıklamasına, odamızdan ve TMMOB`ye bağlı çeşitli odalardan temsilci, yönetim kurulu üyesi ve bazı üyelerin katılımıyla destek verdik.

Kamu Emekçileri Sendikaları Platformu Kırklareli Şubeler Platformu tarafından, 15 Ekim 2018 Pazartesi günü yapılan, ekonomik kriz konulu basın açıklamasına katılarak, ZMO İl Temsilciliği ve TMMOB İKK adına destek verdik.

DİSK Trakya Şube Temsilciliği tarafından, 19 Ekim 2018 Cuma günü, DİSK Genel Başkanı Arzu ÇERKEZOĞLU`nun katılımı ile Kırklareli Dingiloğlu Parkında yapılan ve Kırklareli Belediye Başkanlığının da destek verdiği ekonomik kriz konulu basın açıklamasına, TMMOB İKK adına bir kısım mühendis ve mimarlar olarak katılarak destek verdik.

Kırklareli Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası Kırklareli İl Temsilciliği tarafından, 02 Kasım 2018 Cuma Günü, Kırklareli Tabip Odasında yapılan ve TBMM`de görüşülmekte olan "Sağlıkta Şidet Yasası" tasarısı ile ilgili kurumsal görüşlerin paylaşıldığı basın açıklamasına katılarak, ZMO İl Temsilciliği ve TMMOB İKK adına destek verdik.

Eğitim Emekçileri Sendikası Kırklareli Şubesi tarafından, 23 Kasım 2018 Cuma günü, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yapılan, "Ekonomik Krizde Hak Kayıplarımızı İstiyoruz" konulu basın açıklamasına, bir kısım mühendis ve mimarlar olarak TMMOB İKK adına katılarak destek verdik.

Tüm Emekliler Sendikası Kırklareli Şubesi tarafından, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü, Kırklareli Özgürlük Parkında yapılan ekonomik kriz ve 2019 yılı bütçesi ile ile ilgili basın açıklamasına, TMMOB`ye bağlı çeşitli odaların üyesi bir kısım mühendis ve mimarlar olarak katılarak, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına destek verdik.

 

Okunma Sayısı: 101
Fotoğraf Galerisi