KIRKLARELİ`NDE ÇEŞİTLİ TOPLANTI VE ETKİNLİKLERE KATILDIK

KIRKLARELİ`NDE ÇEŞİTLİ TOPLANTI VE ETKİNLİKLERE KATILDIK
ÇANAKKALE
06.12.2018
 

Kırklareli`nin Babaeski ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı tarafından 20 Eylül 2018 Perşembe günü düzenlenen, "Trakya`da Tarım ve Üretici Sorunları" ile ilgili forum tarzındaki toplantıya odamız adına üst kurul delegemiz Hüseyin TAŞKIN katılarak, odamız görüş ve önerilerini aktarmıştır.

Kırklareli Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesinin 27 Eylül 2018 Perşembe günü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde yapılan 2018 yılı II. dönem toplantısına, odamız adına kuruldaki asil üyemiz olan Hüseyin TAŞKIN katılmış ve gündemle ilgili konularda görüşlerini aktarmıştır.

Bir araştırma şirketinin Kırklareli özelinde yaptığı alan çalışması sonuçlarının sunumu ile ilgili, 16 Ekim 2018 Salı günü Kırklareli Belediyesinde yapılan ve kurumsal olarak çağrılı olduğumuz toplantıya, ZMO İl Temsilcimiz ve TMMOB İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN katıldı.

Cumhuriyet bayramı nedeniyle, 28 Ekim 2018 Pazar günü yapılan çelenk töreni ile 29 Ekim 2018 Pazartesi günü akşamı Kırklareli Valiliğince düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonuna TMMOB İKK Sekreterliği görevini yürüten İl Temsilcimiz, TMMOB Kırklareli İKK adına katıldı. Aynı akşam gerçekleşen cumhuriyet yürüyüşüne ise TMMOB veodamız üyesi bir kısım mühendis ve mimarlar olarak katıldık. 

Atatürk`ün vefatının yıl dönümü nedeniyle, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü düzenlenen çelenk töreninde, TMMOB İKK yönetim kurulu olarak TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunduk. Aynı gün yapılan ve çağrılı olduğumuz kapalı salon anma etkinliklerine de katıldık.

Eğitim-Sen Kırklareli Şubesinin üyeleri ile dayanışma amacıyla 11 Kasım 2018 Pazar günü yapılan kahvaltı etkinliğine TMMOB İKK adına yapılan davet üzerine, İl Temsilcimiz ve TMMOB İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN konuk olarak katıldı. 

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım 2018 Cumartesi günü düzenlenen ve TMMOB adına çağrılı olduğumuz "Öğretmenler Günü Kutlama Proğramına", TMMOB İKK Sekreterliği görevini yürüten İl Temsilcimiz katıldı.

Kırklareli Toprak Koruma Kurulunun 04 Ekim 2018 Parşembe, 06 Kasım 2018 Salı ve 05 Aralık 2018 Çarşamba günleri yapılan aylık olağan toplantılarına, odamızın kuruldaki asil üyesi olan İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN katılarak, gündeme yönelik konularda odamız görüşlerini aktardı.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi tarafından 05 Aralık 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen çelenk töreni ve basın açıklamasına, ZMO İl Temsilciliği ve TMMOB İKK adına katılarak destek verdik.

 

 

Okunma Sayısı: 64
Fotoğraf Galerisi