KIRKLARELİ VE TEKİRDAĞ`DA ÇEŞİTLİ PLATFORM TOPLANTILARI İLE ÇALIŞMA TOPLANTILARINA KATILDIK

KIRKLARELİ VE TEKİRDAĞ`DA ÇEŞİTLİ PLATFORM TOPLANTILARI İLE ÇALIŞMA TOPLANTILARINA KATILDIK
ÇANAKKALE
22.03.2018
 

Trakya Platformunun 12 Mart 2018 pazartesi günü Tekirdağ`da yapılan yürütme, hukuk ve bilim kurulları ortak toplantısına platformun Kırklareli`deki kurul üyeleri olarak katıldık. Platformun bilim kurulu üyelerinden olan ZMO Kırklareli İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN ile platform yürütme kurulu üyesi ZMO Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Cemal POLAT`ın da yer aldığı toplantıda ana gündem maddeleri olarak, Trakya bölgesinde çevreye dönük tahribatlar ve bunlara karşı verilmekte olan hukuk mücadeleleri üzerinde değerlendirmeler yapıldı. 

Kırklareli Kent Konseyi ve Kırklareli Üniversitesi işbirliği ile 21 Mart 2018 Çarşamba günü düzenlenecek olan "Kırklareli Kent Çalıştayı" ile ilgili olarak, 14 Mart 2018 çarşamba günü Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde yapılan son çalışma toplantısına, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve çalıştay düzenleme kurulu üyesi sıfatı ile ZMO Kırklareli İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN katıldı. 

Trakya Platformunun Kırklareli`deki yürütme, hukuk ve bilim kurulu üyeleri ile Kırklareli Kent Konseyi Çevre Meclisi yönetim kurulu 19 Mart 2018 pazartesi günü ortak toplantı yaptı. ZMO Kırklareli İl Temsilcimizin platform bilim kurulu üyesi sıfatı ile katıldığı toplantıda, Kırklareli ilindeki çevre tahribatları ve bunlara karşı acil yapılması gerekenler konusunda görüşme ve değerlendirmeler yapıldı.  

   

Okunma Sayısı: 50
Fotoğraf Galerisi