KIRSAL KALKINMADA TECRÜBE VE BİLGİ PAYLAŞIMI ÇALIŞTAYI

KIRSAL KALKINMADA TECRÜBE VE BİLGİ PAYLAŞIMI ÇALIŞTAYI
KONYA
17.03.2014

"Kırsal Kalkınmada Tecrübe ve Bilgi Paylaşımı Çalıştayı" na Konya Şubemizden Başkanımız Celil ÇALIŞ ile II. Başkanımız Prof. Dr. Süleyman SOYLU katıldı.

 

KOP İdaresi Başkanlığı tarafından Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerinden oluşan KOP Bölgesi‘nin sorunlarının tespiti, Bölgenin kalkınma potansiyeline yönelik farkındalık sağlanması ve alternatif gelişme alanlarının tespiti amacı ile başta tarım, sulama, ulaştırma, çevre ve enerji olmak üzere çeşitli sektörler ile ilgili toplantı, konferans ve çalıştaylar düzenlenmektedir.

Bu etkinlikler kapsamında Konya Valiliği ile işbirliği içerisinde KOP İdaresi Başkanlığı tarafından 15 Mart 2014 Cumartesi günü Beyşehir de "Kırsal Kalkınmada Tecrübe ve Bilgi Paylaşımı Çalıştayı" düzenlendi.

Çalıştaya, Konya Valisi Muammer EROL,  17 İlçe Kaymakamı, KOP İdaresi Başkanı Mehmet BABAOĞLU, Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bayram SADE, GTH Konya İl Müdürü Seyfettin BAYDAR, GTH İl Daire Müdürleri, GTH İlçe Müdürleri, S.Ü. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri, 17 İlçe Ziraat Odası Başkanı, ZMO Konya Şubemizden Başkanımız Celil ÇALIŞ ile II. Başkanımız Prof. Dr. Süleyman SOYLU katıldı.

Okunma Sayısı: 187
Fotoğraf Galerisi