KONYA 11. TARIM, TARIMSAL MEKANİZASYON VE TARLA TEKNOLOJİLERİ FUARI İLE HAYVANCILIK EKİPMANLARI VE SÜT ENDÜSTRİSİ FUARI

KONYA 11. TARIM, TARIMSAL MEKANİZASYON VE TARLA TEKNOLOJİLERİ FUARI İLE HAYVANCILIK EKİPMANLARI VE SÜT ENDÜSTRİSİ FUARI
KONYA
25.03.2013

2013 Konya 11. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı ile Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı' nda stant açtık.

 

ZMO Konya Şubesi olarak TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 12 - 16 Mart 2013 tarihleri arasında 11.‘sı düzenlenen Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı ile Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı‘na katıldık.

Fuarın VIP ve basın açılışı KTO-TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi‘nde yapıldı. Açılış törenine, Konya Valisi Aydın Nezih DOĞAN, Konya Milletvekili Hüseyin ÜZÜLMEZ, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar KALAYCI, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk ÖZTÜRK, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Namık KÖKLÜSOY, Ziraat Odaları Başkanları ile çok sayıda yerli ve yabancı firma yetkilisi katıldı.

Konya 11. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı ile Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi‘nde açtığımız stantda Genç ZMO ile beraber; ODA üyelerimizi, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademisyenlerini ve öğrencilerini, çiftçileri, tarım sektörü ile ilgili yurtiçinden ve yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırladık.

Standımızı ziyaret edenleri, ODA mız ve ZMO Konya Şubesi olarak yaptığımız çalışmalar, etkinlikler ve meslek içi eğitimler hakkında bilgilendirerek ile gıda, tarım ve hayvancılık konularında söyleşilerde bulunduk. Konya Şubemiz ve GENÇ ZMO‘ nun çaba ve gayretleri ile hazırlanan "Akademik Tarım Dergisi" nin 8. sayısı okuyucuların beğenisine sunuldu.  

Okunma Sayısı: 531
Fotoğraf Galerisi