KONYA 12. ULUSLARARASI TARIM, TARIMSAL MEKANİZASYON VE TARLA TEKNOLOJİLERİ FUARI

KONYA 12. ULUSLARARASI TARIM, TARIMSAL MEKANİZASYON VE TARLA TEKNOLOJİLERİ FUARI
KONYA
02.06.2014

Konya`da gerçekleştirilen 12. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarını 200 bin kişi ziyaret etti.

 

KONYA 12. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, KTO-Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirildi. 27 Mayıs 2014 tarihinde açılışı yapılan ve beş gün süren fuarda, 20 ülkeden 978 markayla 358 firma ve temsilci yer aldı.

Fuar merkezindeki açılışa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER, Konya Valisi Muammer EROL, Endonezya Tarım Bakanı Dr. Ir. Suswono MMA, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin BAYDAR, KTO Başkanı Selçuk ÖZTÜRK,  Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ, KTO Başkanı Selçuk ÖZTÜRK,  Konya protokolü, sektör ve çiftçi temsilcileri katıldı.

Fuar, TÜYAP Konya Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği işbirliği ile, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Konya Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Pankobirlik, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya İl Özel İdaresi, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB‘in destekleri ile gerçekleştirildi.

31 Mayıs‘a kadar açık kalan Konya Tarım Fuarını, 6 holde 66 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare açık alanda 200 bin kişi ziyaret etti.

Okunma Sayısı: 159
Fotoğraf Galerisi