KONYA BÖLGESİ'NDE BAHARLIK ÜRÜNLERİ YETİŞTİRME TEKNİKLERİ

KONYA BÖLGESİ'NDE BAHARLIK ÜRÜNLERİ YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
KONYA
14.04.2014

12-13 Nisan 2014 tarihlerinde Konya Bölgesi'nde Baharlık Ürünlerin yetiştirme tekniklerinin anlatıldığı iki seminer düzenledik.

 

Konya Şubemiz "Konya Bölgesi‘nde Baharlık Ürünlerde Yetiştirme Teknikleri, Hastalık ve Zararlılarla Mücadele" ile "Konya Bölgesi‘nde Baharlık Ürünlerde Gübreleme ve Sulama" konulu iki eğitim semineri düzenledi.

Konya Şubemiz tarafından Tarım Danışmanları ve kendisini geliştirmek, mesleki bilgilerini güncellemek isteyen meslektaşlarımıza yönelik 12 Nisan 2014 Cumartesi günü "Konya Bölgesi‘nde Baharlık Ürünlerde Yetiştirme Teknikleri, Hastalık ve Zararlılarla Mücadele (Mısır, Ayçiçeği, Şekerpancarı, Patates, Kurufasulye)" ve 13 Nisan 2014 Pazar günü de "Konya Bölgesi‘nde Baharlık Ürünlerde Gübreleme ve Sulama"  konulu eğitim seminerleri düzenlendi.

Eğitim seminerleri ZMO Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ‘ın ülke ve Konya ekonomisi açısından baharlık ürünlerin yetiştirme tekniklerinin önemine dikkat çektiği açılış konuşmasıyla başladı.

Okunma Sayısı: 172
Fotoğraf Galerisi