KONYA POSTASI GAZETESİNE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDUK

KONYA POSTASI GAZETESİNE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDUK
KONYA
15.12.2011

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Konya Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer KARA’ yı ziyaret ettiler.

 

ZMO Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Sevim YÖNET ve Yazman Üyemiz Ekrem HUĞLU Konya Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer KARA‘ yı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Başkanımız Özkan TAŞPINAR, "Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile geçtiğimiz seçimde 1230 olan üye sayımızı,  1554 çıkardık. Seçim öncesi söz verdiğimiz on konuda da başarılı olduk. Bugün her türlü tarımsal toplantı ve seminerlerde Ziraat Mühendisleri Odası‘nın görüşü soruluyor."  dedi.

Göreve geldikleri iki yıl içerisinde en büyük başarılarının Ziraat Mühendisleri Odası‘nı dar bir alandan geniş ve ferah bir alana çıkartmak olduğunu sözlerine ekleyen Başkanımız Özkan TAŞPINAR, "Önceden iş merkezi binasında küçük bir ofisi olan şubenin şimdi içinde sekretaryası, çalışma ofisleri, lokali, toplantı ve eğitim salonu olan bağımsız bir şube binasına kavuşturduk. Son olarak bir Çalışma Raporu hazırlayarak 2 yılda yaptıklarımızı kamuoyuna sunduk" dedi.

Konya Postası Gazetesi imtiyaz Sahibi Ömer KARA‘ da Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi‘nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve geldiği noktanın Konya olarak hepimizi memnun ettiğini belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Okunma Sayısı: 477
Fotoğraf Galerisi