KONYA ŞUBEMİZ ÜYELERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

KONYA ŞUBEMİZ ÜYELERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
KONYA
18.10.2011

Konya Şubemizin 16 Ekim 2011 Pazar günü düzenlediği “İstişare Toplantısı” ODA Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti

 

Oda Üyelerimizin katılımıyla 16 Ekim 2011 Pazar günü Konya Şube Binası Eğitim Salonunda "İstişare Toplantısı" yaptık. İstişare Toplantısı‘nda ZMO Konya Şubesi Başkanımız Özkan TAŞPINAR ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz 12-13 Aralık 2009  tarihinde gerçekleşen 7. Olağan Genel Kurul‘dan önce üyelerine desteklerini almaları halinde yapacaklarına söz verdikleri hizmetleri ve geçen iki yıla yakın bir zaman sürecinde yapılanları ODA üyeleri ile paylaştılar. Üyelerimizin katılımıyla verimli geçen İstişare Toplantısı, Başkanımız Özkan TAŞPINAR‘ın açılış konuşmasıyla başladı.

Başkanımız Özkan TAŞPINAR şunları kaydetti;

"12-13 Aralık 2009 tarihinde gerçekleşen 7. Olağan Genel  Kurul‘dan  önce sizlere vermiş olduğumuz sözleri seçim beyannamesinden okuduktan sonra bu konularda yaptığımız işleri sizlerle paylaştığımız zaman, yapılanların söz verdiklerimizden çok daha fazla olduğunu göreceksiniz. Bunlar bizim düşündüklerimiz ve yaptıklarımızdı. Biz tüm üyelerimizin düşüncelerini alarak yapacağımız çalışmaların meslektaşlarımıza ve odamıza çok daha fazla katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bundan sonra da sizlerin önerileriniz doğrultusunda Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısı sonunda alacağımız kararları Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkezimizin 21- 23 Ekim 2011 tarihinde düzenleyeceği 42. Dönem 4. Danışma Kurulu‘nda dile getirerek Danışma Kurulu Kararına eklenmesini sağlayacağız."

Üyelerimizin mesleklerini yaparken karşılaştıkları sorunların yanında, ülkemiz ve Konya Bölgesi tarımında yaşanan ve ileride yaşanabilecek problemler, Ziraat Fakültesi öğrencilerinin ODA ve meslekle ilgili bilgilendirilmeleri gibi mesleğe ve tarım gündemine dair pek çok konunun konuşulduğu ve yaklaşık iki buçuk saat süren "İstişare Toplantısı" sonucunda; Ziraat Mühendisleri Odası‘nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşen görevleri itina ile yapacağı ve toplantıda üyelerin ifade ettikleri sorunlar ve talepler doğrultusunda ortaya çıkan konular üzerinde  hassasiyetle durulacağı vurgulandı.

Okunma Sayısı: 529
Fotoğraf Galerisi