KONYA ŞUBEMİZİN 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

KONYA ŞUBEMİZİN 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
KONYA
27.01.2016

ZMO Konya Şubesinin 11. Olağan Genel Kurulu 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde Konya Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi.

 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu Konya Ticaret Odası‘nda gerçekleştirildi. Genel Kurulumuza, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram SADE, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Orhan ÖZÇALIK, Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Süleyman SOYLU, Konya Şeker A.Ş. Genel Müdürü Yavuz ERENCE, ZMO Konya Şubesi 5 nci, 6 nci ve 7. Dönem Başkanımız Hasan Hüseyin MOTUK, ZMO Konya Şubesi 8. ve 9.Dönem Başkanımız Özkan TAŞPINAR, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan DURANSOY, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda Ziraat Mühendisi katıldı.

 

Genel Kurul ODA` mız Üyesi Yusuf Esat DEMET` in hoş geldiniz konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Divan Heyeti`nin seçimine geçildi. Verilen teklif üzerine Divan Başkanlığına Prof. Dr. Bayram SADE, Divan Başkan Yardımcılığına Ramazan SOBAYOĞLU, Yazman Üyeliklere Mustafa Ümit YORGANCILAR ve Osman Fatih YALÇIN` nın oy birliğiyle seçildiler.

 

Divan Teşekkülünün ardından Genel Kurul da Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan DURANSOY ile ZMO Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ`ın tarımın ve meslekler arası işbirliğinin önemine dikkat çektikleri birer açılış konuşması yaptılar.

 

Genel Kurul Toplantısı Konya Şubemizin 2 yıl içerisinde gerçekleştirdiği 10. Dönem Çalışma Raporunun ZMO Konya Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Fuat HAMURCU tarafından okunması ve oylanması, 1 Aralık 2013-31 Aralık 2015 gelir gider bütçesi ve 1 Ocak 2015-31 Aralık 2017 tahmini bütçesinin taslağının ZMO Konya Şube Sayman Üyemiz Fuat KUNDURACI tarafından okunması ve oylanması ile devam etti.

 

Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine iki grup aday oldu. Şube Yönetimi için  yeni dönem aday listelerinin belirlenmesi ile 10.Dönem Konya Şube Başkanımız ve 11. Dönem Olağan Genel Kurulu Yönetim Kurulu Asil Adayı Celil ÇALIŞ ile 11. Dönem Olağan Genel Kurulu Yönetim Kurulu Asil Adayı Dr. Celal YILDIZ seçim konuşması yaptılar.

 

Genel Kurul Toplantısının son gündem maddesi olan  dilek ve temenniler kısmı ile birinci günü tamamlandı.

 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 11.Olagan Genel Kurulu 2. gününde Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyeleri ile 45.Dönem Genel Merkez Delegelerinin seçimi ile devam etti. ODA Üyelerimiz sabah saatlerinde itibaren Kongrenin yapıldığı Konya Ticaret Odası Konferans salonuna yoğun ilgi gösterdi.

Genel Kurulun ikinci günü yapılan seçimler de Şube Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Yedek Üyeleri ve Genel Kurul Delegeleri aşağıdaki şekilde belirlendi.

 

YÖNETİM KURULU (ASİL)                                      YÖNETİM KURULU (YEDEK)

 

1- Celil ÇALIŞ                                                                     1- Mehmet ŞAHİN

 

2-Süleyman SOYLU                                                            2- Süleyman İLİK

 

3-Fuat KUNDURACI                                                          3-Mevlüt KARALAR

 

4-Nuran UYSAL                                                                  4- Dilek ŞEN ÖZDEMİR

 

5-Sevim YÖNET                                                                  5- Mustafa HAKANOĞLU

 

6-Ali Fuat HAMURCU                                                        6- Süleyman İLGÜN

 

7-Mehmet ÜNLÜ                                                                 7- Seda YAMAN

 

ZMO 45. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL ŞUBE DELEGELERİ

 

  1. Celil ÇALIŞ

  2. Süleyman SOYLU

  3. Özkan TAŞPINAR

  4. Orhan ÖZÇALIK

  5. Murat AKBULUT

  6. Nuh BOYRAZ

  7. Yılmaz AYASLI

  8. Tamer DEĞER

  9. Cemil ŞAHİN

  10. Mustafa Ümit YORGANCILAR

  11. Hakan ÇALIŞKAN

  12. Ömer Faruk ÜNALDI

  13. Yunus YUMUŞAK

  14. İsmail BEZİRCİ

  15. Ali ALADAĞ

  16. Faruk ACAR

     

Okunma Sayısı: 721
Fotoğraf Galerisi