KONYA TOHUM 2011 FUARI

KONYA TOHUM 2011 FUARI
KONYA
12.09.2011

KONYA TOHUM 2011 Fuarında stant açtık

 

ZMO Konya Şubesi olarak TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 8 - 10 Eylül.2011 tarihlerinde tohum sektörünü ilk kez Konya da buluşturan "Konya Tohum 2011 "Fuarı‘na katıldık.

KONYA TOHUM 2011 FUARI, TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından T.C. Konya Valiliği, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, KTO - Karatay Üniversitesi, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürlüğü, Konya Merkez Meram Ziraat Odası Başkanlığı, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş. Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubemizin de destekleri alınarak 8 Eylül 2011 Perşembe günü saat 12:00‘de Konya Valisi Aydın Nezih DOĞAN, KTO - Karatay Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet BABAOĞLU, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bahattin ADAM, İl Emniyet Müdürü Hüseyin NAMAL, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Uğur KALELİ, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı B. İsmail HAYDAROĞLU, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahir ŞAHİN, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İ. Bülent ALPARSLAN, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürü İsmail EZGİN, ZMO Konya Şube II. Başkanımız Celil ÇALIŞ, Yönetim Kurulu üyelerimizden Ekrem HUĞLU, Sevim YÖNET, Hakan KUŞCU‘nun da katıldığı bir törenle KTO - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi‘nde açıldı.


Standımızda Genç ZMO ile beraber; Konya Valisi Aydın Nezih DOĞAN‘ı, ODA üyelerimizi, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademisyenlerini ve öğrencilerini, tarım sektörü ile ilgili yurtiçinden ve yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırladık. Standımızı ziyaret edenlerle, ODA mız ve ZMO Konya Şubesi olarak yaptığımız çalışmalardan, etkinliklerden, düzenlediğimiz meslek içi eğitimlerimizden ve gündeme dair açıklamalarımızdan, gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarımızdan, etkinliklerimizden ve başta tohum olmak üzere tarım ve hayvancılık sektörü içerikli söyleşilerde bulunuldu. 

Okunma Sayısı: 638
Fotoğraf Galerisi