KONYA TOHUM 2012 FUARI

KONYA TOHUM 2012 FUARI
KONYA
03.09.2012

Konya Tohum 2012 Fuarında stant açtık

 

KONYA TOHUM 2012 2. Tohumculuk, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından T.C. Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Karatay Üniversitesi, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürlüğü, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Konya Şeker, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubemizin sağladıkları destek ve işbirliği ile 29 Ağustos - 1 Eylül 2012  tarihleri arasında KTO - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi‘nde gerçekleştirildi.

Fuarın 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü yapılan açılış törenine Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Ekrem HUĞLU ve Sayman Üyemiz Sevim YÖNET katıldılar.


Fuarda açtığımız stantta Genç ZMO ile beraber; ODA üyelerimizi, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademisyenlerini ve öğrencilerini, tarım sektörü ile ilgili yurtiçinden ve yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırladık. Standımızı ziyaret edenlerle, ODA‘mız ve ZMO Konya Şubesi olarak yaptığımız çalışmalar, etkinlikler, düzenlediğimiz meslek içi eğitimler, gündeme dair açıklamalarımız ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 

Okunma Sayısı: 713
Fotoğraf Galerisi