KONYA TOHUM - HAYVANCILIK 2014 FUARI

KONYA TOHUM - HAYVANCILIK 2014 FUARI
KONYA
05.03.2014

2014 Konya Tohum - Hayvancılık Fuarı'nda stant açtık.

 

ZMO Konya Şubesi olarak TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 27 Şubat - 02 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı ile 2. Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı‘na katıldık.

Konya 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı ile 2. Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı; TÜYAP A.Ş. ile Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi, KTO-Karatay Üniversitesi, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Pankobirlik,  Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve KOSGEB‘in işbirliğinde düzenlendi.

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren, 15 ülkeden 200‘e yakın firma ve firma temsilciliğinin katıldığı  "Konya Tohum ve Hayvancılık Fuarı" törenle açıldı.

Açılış törenine, Konya Valisi Muammer EROL, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, GTH Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa KAYHAN, Konya İl GTH Müdürü Seyfeddin BAYDAR, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Konya Ticaret Odası (KTO)Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ÖZTÜRK, Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray GENÇER ile çok sayıda yerli ve yabancı firma yetkilisi katıldı.

Konya 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı ile 2. Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı‘nda açtığımız stantda Genç ZMO ile beraber; ODA üyelerimizi, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademisyenlerini ve öğrencilerini, çiftçileri, tarım sektörü ile ilgili yurtiçinden ve yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırladık.

Standımızı ziyaret edenleri, ODA mız ve ZMO Konya Şubesi olarak yaptığımız çalışmalar, etkinlikler ve meslek içi eğitimler hakkında bilgilendirerek ile gıda, tarım ve hayvancılık konularında söyleşilerde bulunduk. Konya Şubemiz ve GENÇ ZMO‘ nun çaba ve gayretleri ile hazırlanan "Akademik Tarım Dergisi" nin 9. sayısı okuyucuların beğenisine sunuldu.  

Okunma Sayısı: 202
Fotoğraf Galerisi