KONYA TOHUM - HAYVANCILIK 2015 FUARI

KONYA TOHUM - HAYVANCILIK 2015 FUARI
KONYA
27.02.2015

2015 Konya Tohum - Hayvancılık Fuarı’nda stant açtık.

 

ZMO Konya Şubesi olarak TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 18 Şubat - 21 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen 4. Tohum Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı, 4. Bitki Besleme, Zirai Mücadele, Sulama, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı, 3. Hayvancılık, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Yem Endüstrisi Fuarı ile Kırmızı Et Üretimi, Teknolojileri ve Donanımları Fuarı‘na katıldık.

Tohum, gübre, tarım aletleri ile küçük ve büyükbaş hayvanların sergilendiği 4 ayrı fuar törenle açıldı.

Açılış törenine, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim ÖZCAN, Konya Valisi Muammer EROL, Konya İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin BAYDAR, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubemizden Başkanımız Celil ÇALIŞ, Nuran UYSAL ve Ali Fuat HAMURCU, Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ÖZTÜRK, Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray GENÇER, Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Prof. Dr. Veysel AYHAN, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent TUNÇ ile çok sayıda yerli ve yabancı firma yetkilisi katıldı.

Fuarda açtığımız stantta Genç ZMO ile beraber; ODA üyelerimizi, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi akademisyenlerini ve öğrencilerini, çiftçileri, tarım sektörü ile ilgili yurtiçinden ve yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırladık.

Standımızı ziyaret edenleri, ODA‘mız ve ZMO Konya Şubesi olarak yaptığımız çalışmalar, etkinlikler ve meslek içi eğitimler hakkında bilgilendirerek, gıda, tarım ve hayvancılık konularında söyleşilerde bulunduk.

Okunma Sayısı: 86
Fotoğraf Galerisi