`KÜBA`DA TARIM VE TOPRAK REFORMU` KONULU SÖYLEŞİ

`KÜBA`DA TARIM VE TOPRAK REFORMU` KONULU SÖYLEŞİ
BURSA
15.01.2013

Bursa Küba Günleri kapsamında ev sahipliği yaptığımız söyleşiye katılımcılar yoğun ilgi gösterdiler.

 

 

Şubemizin ev sahipliğinde Bursa Küba Dostluk Derneği‘nin II. Küba Günleri kapsamında 25 Aralık 2012 Salı günü  "Küba‘da Tarım ve Toprak Reformu" konulu söyleşiyi gerçekleştirdik.

Söyleşiye Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Tayfun Özkaya ile Esin Saraçoğlu konuşmacı olarak katıldı. Şubemizin bulunduğu Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi (BAOB) Ortak Salonunda gerçekleşen söyleşi kısa bir belgesel gösterimi, konuşmacılarımızın sunumları ve bilgi paylaşımı, soru-cevap olarak devam etti. Şöyleşi Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY ve Bursa Küba Dostluk Derneği Başkanı Dr. Eylem YENTÜRK‘ün teşekkür konuşmaları ile sona erdi. 

Üyelerimizin, Bursa ZMO Genç üyesi öğrencilerimizin ve diğer katılımcıların ilgi gösterdiği söyleşiye Şube Başkanımız Doç Dr. Ertuğrul AKSOY, II. Başkanımız Orhan SARIBAL, saymanımız Dr. Fevzi ÇAKMAK, yazmanımız Taner GÜLER, Yönetim Kurulu üyelerimiz Doç. Dr. Erkan YASLIOĞLU, Dr. Nurşen ÇİL, Veli KOÇ, Dr. Barış Bülent AŞIK, Teberik KÖLGELİ, Faik Ramazan AKYÜZ, Beyami UĞUR ile Bursa ZMO Genç Temsilcimiz Ulaş UYSAL katıldı. 

Okunma Sayısı: 752
Fotoğraf Galerisi