KÜLTÜR MANTARI VE TOHUMLUK MANTAR MİSELİ ÜRETİMİ EĞİTİMİ

KÜLTÜR MANTARI VE TOHUMLUK MANTAR MİSELİ ÜRETİMİ EĞİTİMİ
İSTANBUL
03.12.2013

Şubemizde 30 Kasım / 1 Aralık 2013 tarihlerinde Kültür Mantarı ve Tohumluk Mantar Miseli Üretimi eğitimi düzenlendi.

 

Şube Başkanımız Ahmet ATALIK‘ın açış konuşmasıyla başlatılan eğitimde meslektaşımız Yavuz ERTROK mantar üretim ve tüketiminin tarihçesi, kültüre alınmasının kronolojisi, sistematikteki yeri, morfolojisi ve fizyolojisi, yaşam çevrimi, doğal üreme biyolojisi, besin değeri, insanla ilişkisinin geleceği, kültür mantarı ve tohumluk mantar miseli üretimi, pazar olanakları, kar marjı, üretim sorunları konularında kapsamlı bilgiler sundu. Eğitimin ikinci gününde mantar üreticileri deneyimlerini kursiyerlerimiz ile paylaştılar.

Okunma Sayısı: 852
Fotoğraf Galerisi