KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİK

KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİK
İZMİR
30.03.2010

Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Menemen İlçe Tarım Müdürlüğü’nde çalışan meslektaşlarımızı ve Menemendeki Zirai İlaç ve Tohum Bayisi üyelerimizi ziyaret ettik.

 

Kurum Ziyaretleri çerçevesinde 24 Mart 2010 Çarşamba günü Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Menemen İlçe Tarım Müdürlüğü‘nde çalışan meslektaşlarımızı ve Menemendeki Zirai İlaç ve Tohum Bayisi üyelerimizi ziyaret ettik.

Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyarette önce Enstitü Müdürü Dr. Ali Osman SARI‘yı ziyaret ettik ve Tarım ve Gıda Bakanlığı yasa tasarısında tarımsal araştırma enstitülerine ilişkin düzenlemeler üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Meslektaşlarımızla yaptığımız toplantıda çalışmalarımız hakkında bilgi aktardık ve üyelerimizin görüşlerini aldık. İşyeri temsilciliği seçiminde Üzeyir KARACA işyeri temsilcisi İsmail Sevim temsilci yardımcısı olarak seçildiler.

İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyarette İlçe Müdürü İbrahim Özcan ve meslektaşlarımızla çalışmalarımızı değerlendirdik, bayii üyelerimizle zirai mücadele bayilik sistemi ve reçete konularını görüştük.

Ziyaretlere Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ, II. Başkanımız Zehra Vezan KARABULUT, Yönetim Kurulu üyelerimiz Dr. Nejat ÖZİLBEY ve Yrd. Doç. Dr. Raşit GURBET katıldı.

Okunma Sayısı: 1045
Fotoğraf Galerisi