MAOB ADINA DÖNEM SÖZCÜSÜ ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI MANİSA ŞUBE BAŞKANI İBRAHİM DEMRAN İLE PEGEM AKADEMİ KPSS KURSLARI VE AMERİCAN ACADEMY YABANCI DİL OKULLARI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI. MANŞET GAZETESİ-MANİSA HABER GAZETESİ

MANİSA
03.09.2013
 

Akademik Odalara İngilizce İndirimi

Akademik Odalar Birliği üyelerine özel indirim. Pegem Akademi KPSS kursları ve American Academy Yabancı Dil Okulları, 17 odayı bünyesinde barındıran Manisa Akademik Odalar Birliği üyelerine, dil eğitimlerinde yüzde 20 indirim sağlayacak.

Pegem Akademi KPSS kursları ve American Academy Yabancı Dil Okulları, Manisa Akademik Odalar Birliği ile yaptığı protokolle Akademik Odalar Birliği üyelerine yüzde 20 indirim sağlayacak.  2013-2014 eğitim öğretim dönemini kapsayan protokolden oda üyeleri ve üyelerin yakınları bu indirimden faydalanabilecek. Pegem Akademi KPSS kursları ve American Academy Yabancı Dil Okulları kurucusu Serdar Bozyaka ile Manisa Akademik Odalar Birliği Dönem Sözcüsü Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Derman protokole imzalarını attı.

YABANCI DİL ARTIK LÜKS DEĞİL

İmza töreninde konuşan Akademik Odalar Birliği Dönem Sözcüsü İbrahim Demran, özellikle yabancı dil eğitiminin günümüzde artık bir lüks değil ihtiyaç olduğunu, bu anlamda eksikliği gidermek noktasında ilk adımı atıp protokolü imzaladıklarını söyledi. Demran, odalarına gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Serdar Bozyaka‘ya teşekkür etti.  Bozyaka da Akademik Odalar Birliği‘nin Manisa‘nın gelişimine ve geleceğine yön veren bir kurum olduğunu belirterek bu kurumla protokol yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bozyaka, ilerleyen günlerde Manisa‘nın diğer önemli kurumlara avantajlar sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Manşet HABER

 

Okunma Sayısı: 525