MERKEZ SİYASET GAZETESİ: BAŞKAN TÜRKER: DOĞAYA DUYARLI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ- 3 NİSAN 2023

MERKEZ SİYASET GAZETESİ: BAŞKAN TÜRKER: DOĞAYA DUYARLI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ- 3 NİSAN 2023
MERKEZ
04.04.2023
 

Kaynarca Belediyesi Atatürk Konferans Salonu`nda Dünya Su Günü, Ormancılık Günü ve Dünya Meteoroloji günü dolayısıyla “İklim Değişikliği; Su, Tarım, Orman” paneli düzenlendi.

Oturum Başkanlığını TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baki Remzi Suiçmez’in yaptığı panele konuşmacı olarak A.Ü Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölüm Öğr. Üyesi Prof. Dr.  İlkay Dellal, İ. Ü. Cerrahpaşa Orman Fakültesi Toprak ve İklim Ekoloji ABD Öğr. Üyesi Prof. Dr.  Doğanay Tolunay, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Murat Kapıkıran konuşmacı olarak katıldı.

Panelde konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker: "Yaşamın kaynağında ve har anında su var! Dünyamızın geleceği için suyu idareli, temiz ve verimli kullanmalıyız. Küresel su sorununa karşı su kaynaklarımızın iyi yönetimi ve sürdürülebilirliğini sağlamak en öncelikli görevimiz. Gelecekte oluşabilecek risklere karşı bugünden önlemimizi alalım, suyumuzu verimli kullanalım. Su,toprak, doğa, çevre için duyarlı olmaya ve halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Türker,  ayrıca paneli birlikte düzenlediğimiz "Kırklareli TMMOB Ziraat Mühendisleri Kırklareli İl Temsilciliği`ne, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kuruluna, DOKU Doğa ve Kültür Derneğine, Dr. Erol Özkan`a, Göksal Çiğdem`e, KÖY KOOP Kurucu Genel Başkanı Erdoğan Kantürer`e, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç`a, Pınarhisar İlçe Kadın Kolu Başkanı Nermin Çapkur`a, Milletvekili Aday Adayı Yasemin Açık Ertaş`a, Tayfun Okan Çobancık`a, Kaynarca Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Emre Nurdan`a, Edirne, Çorlu, Kırklareli ve Lüleburgaz’dan gelen misafirlerimize, Kaynarca`nın çok değerli halkına, değerli meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, belediyemizin emekçi personeline çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 

 

Haber kaynağına ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ. 

Okunma Sayısı: 81
Fotoğraf Galerisi