MESLEK İÇİ EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

MESLEK İÇİ EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
KONYA
11.01.2012

“Konya Bölgesi’nde Yetiştiriciliği Yapılan Tarla Bitkileri ve Kültür Bitkilerinde Yetiştirme Teknikleri, Hastalık ve Zararlılarla Mücadele” ve “Bitki Besleme, Gübreleme ve Sulama Teknikleri” konulu eğitimlere meslektaşlarımızın katılımı yoğun oldu.

 

Konya Şubemiz var olan bilgilerini yenilemek isteyen ve Tarım Danışmanı sertifikasına sahip Ziraat Mühendislerine  "Konya Bölgesi‘nde Yetiştiriciliği Yapılan Tarla Bitkileri ve Kültür Bitkilerinde Yetiştirme Teknikleri, Hastalık ve Zararlılarla Mücadele" ve  "Bitki Besleme, Gübreleme ve Sulama Teknikleri" konulu eğitim seminerleri düzenledi.

Konya Şube Binası eğitim salonunda 7 Ocak 2012 Cumartesi günü yoğun katılımla gerçekleştirilen "Konya Bölgesi‘nde Yetiştiriciliği Yapılan Tarla Bitkileri ve Kültür Bitkilerinde Yetiştirme Teknikleri, Hastalık ve Zararlılarla Mücadele" konulu eğitim semineri S.Ü. Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman SOYLU ve S.Ü. Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda ZMO Konya Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Nuh BOYRAZ tarafından verildi.

Meslektaşlarımızın yine yoğun ilgi gösterdiği 8 Ocak 2012 Pazar günü gerçekleştirilen "Bitki Besleme, Gübreleme ve Sulama Teknikleri" konulu eğitim semineri de S.Ü. Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet ZENGİN ve S.Ü. Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet ŞAHİN tarafından verildi.

Okunma Sayısı: 505
Fotoğraf Galerisi