MİLLETVEKİLLERİ İLE TOPLANTI

MİLLETVEKİLLERİ İLE TOPLANTI
MERKEZ
06.01.2015

TMMOB ve bağlı meslek odalarını işlevsizleştirmeyi amaçlayan Torba Yasa Taslağı`na karşı mücadelemiz sürüyor...

 

 

TMMOB Yasası‘nı değiştiren maddelerin de içinde yer aldığı torba yasa taslağına karşı 5 Ocak 2015 Pazartesi günü ODA`mızda CHP ve MHP milletvekillerinin katılımıyla bir toplantı yapıldı.  

Yasa Taslağına karşı yürütülecek mücadele ve ODA‘mızca 12-16 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek Teknik Kongre ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya, CHP Ankara Milletvekili ve eski ODA Başkanımız Gökhan GÜNAYDIN, CHP Bursa Milletvekili ve ODA`mız eski Bursa Şube Başkanı İlhan DEMİRÖZ, CHP Mersin Milletvekili Vahap SEÇER ve MHP Kütahya Milletvekili Alim IŞIK katıldı.  

Toplantıda ODA Başkanımız Özden GÜNGÖR, II. Başkanımız Prof. Dr. Melahat AVCI BİRSİN, Saymanımız Hamdi ARPA, Yazmanımız Caner AKSAKAL, Yönetim Kurulu üyelerimiz Murat ASLAN ve Vuslat BEKTAŞ, TMMOB Yönetim Kurulu Üyemiz Tevfik KIZGINKAYA, önceki dönem başkanlarımız Mahir GÜRBÜZ ve Turhan TUNCER`in yanı sıra Genel Sekreterimiz Kamil BAYRAM, avukatlarımız Zühal DÖNMEZ ve Özge ÇINAROĞLU ile Makina Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Ercüment ÇERVATOĞLU da yer aldı.

Okunma Sayısı: 59
Fotoğraf Galerisi