PANEL: "GDO’LU GIDALARIN TOPLUM VE ÇEVRE SAĞLIĞINA ETKİLERİ"

PANEL: "GDO’LU GIDALARIN TOPLUM VE ÇEVRE SAĞLIĞINA ETKİLERİ"
İZMİR
25.01.2010

ODA Başkanımız ''GDO'lu Gıdaların Toplum ve Çevre Sağlığına Etkileri'' Panelini yönetti.

 

ODA Başkanımız Dr. Gökhan GÜNAYDIN 18 Ocak 2010 Pazartesi Günü, EGE KOOP ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa düzenlenen ‘‘GDO‘lu Gıdaların Toplum ve Çevre Sağlığına Etkileri‘‘ paneline katıldı. GÜNAYDIN‘ın oturum başkanlığını yaptığı panele konuşmacı olarak, E.Ü. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Tayfun ÖZKAYA, Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Abdullah AYSU, Prof. Dr. Nazimi AÇIKGÖZ, Prof. Dr. Muzaffer TOSUN, TÜKODER İzmir Şube Başkanı Gülçin TONGUÇ ve E.Ü. Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Osman KARABABA yer aldı.

Okunma Sayısı: 1401
Fotoğraf Galerisi