PROF. DR. CEMAL TALUĞ TOPLANTISI

PROF. DR. CEMAL TALUĞ TOPLANTISI
MERKEZ
05.02.2015

Prof. Dr. Cemal TALUĞ`un akademik kariyerine veda etmesi nedeniyle düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü...

 

 

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası‘nca 4 Şubat 2015 Çarşamba günü, önceki dönem ODA Başkanlarımızdan Prof. Dr. Cemal TALUĞ‘un üniversitedeki son mesai günü için toplantı düzenlendi.  

Toplantının açılışında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇOLAK, ODA Başkanımız Özden GÜNGÖR ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ birer konuşma yaptılar.  

Program, Dinleti, "Toplum ve Üniversitesi" Paneli ve arkasından Prof. Dr. Cemal TALUĞ`un hayatını anlatan "Noktaları Birleştirmek" adlı gösterimle devam etti.  

Prof. Dr. Cemal TALUĞ`un yönettiği panelde Prof. Dr. Ahmet ACAR, Prof. Dr. Bilsay KURUÇ ve Prof. Dr İlhan TEKELİ konuşmacı olarak yer aldılar.  

Prof. Dr. Cemal TALUĞ`un veda konuşmasının ardından ODA Başkanımız Özden GÜNGÖR kendisine teşekkür plaketi sundu. Cemal TALUĞ`a Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Rektörlüğü adına da teşekkür plaketleri verildi. 

Büyük ilgi gören ve çok sayıda kişinin ayakta izlediği etkinliğe önceki dönem ODA Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz de katılım sağladı. 

 

Okunma Sayısı: 333
Fotoğraf Galerisi