S.Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDE GENÇ ZMO TANIŞMA TOPLANTISI

S.Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDE GENÇ ZMO TANIŞMA TOPLANTISI
KONYA
06.11.2015

2015-2016 Öğretim Yılı Öğrenci Tanışma Toplantısı

 

ZMO Konya Şubemiz ve Öğrenci Temsilcilerimizin beraber organize ettikleri "Öğrenci Tanışma Toplantısı" 5 Kasım 2015 Perşembe günü, öğrencilerinin yoğun katılımı ile S.Ü. Ziraat Fakültesi‘ nde gerçekleşti.

Tanışma Toplantısına, ZMO Konya Şubemizden Başkanımız Celil ÇALIŞ ile Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fuat KUNDURACI, Ziraat Fakültesi‘nden Dekan Prof. Dr. Cevdet ŞEKER, Ziraat Bankası İç Anadolu Bölge Koordinatörü Mustafa HAMURCU, GTHB İl Müdür Yardımcısı Orhan ÖZÇALIK, KTB Yönetim Kurulu Üyesi A.Tunahan AYGÜN, TarmakBir Başkanı Şenol ÖNEL, Alp Tarım Üretim Müdürü Süleyman İLGÜN, Yönet Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Sevim YÖNET, Konya Şubemizin önceki dönemlerde ZMO Öğrenci Kolu Başkanı olarak görev yapmış GTHB Malatya Kayısı Araştırma Entitüsü Müdürlüğü‘nden Burak ASLANSOY katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Toplantı, Öğrenci Kolu Temsilcilerimiz Genç ZMO‘ nun Şubemizle beraber gerçekleştirdikleri çalışmaları ve etkinleri sunumuyla devam etti.

Sunumun ardından kürsüye davet edilen Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ şunları dile getirdi

"ZMO Konya Şubemizin ve GENÇ ZMO‘ların birlikte düzenledikleri faaliyet ve etkinliklere katılımınız sizleri mesleğe daha çok yaklaştırarak, ileride yapacaklarınız konusunda önünüzün açılmasını sağlayacaktır. ODA‘mıza üye olan Genç Ziraat Mühendisi arkadaşlarımızı, okuldan mezun olduktan sonra kamu ve özel sektörde çalışabilecekleri alanlar, Ziraat Mühendisi olarak vasıflarını nasıl geliştirebilecekleri konularında bilgilendiriyoruz. Mezun olduğunuzda sektöre yabancı olmamanız ise seçtiğiniz bölümlere göre donanımınızı sağlamaktan geçer. ODA‘mıza üye olmanız bu açıdan önem arz etmektedir.

ZMO Öğrenci Kolumuzun, bizim desteğimizle her yıl özenli bir çalışma ve gayret göstererek hazırladığı Akademik Tarım Dergisi 10. sayısına ulaştı. Mesleğe ve çalışma hayatına yönelik pek çok deneyime sahip olmanıza yardımcı olduğuna inandığımız Akademik Tarım Dergisi çalışmalarına hepinizi bekliyoruz. 2014-2015 yılı Öğrenci Temsilcilerimize GENÇ ZMO‘ya olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 2015-2016 yılı için seçilen Öğrenci Temsilcilerimizi de kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." 

Toplantıda Yönetim Kurulu Üyelerimiz, S.Ü. Öğretim Üyeleri ve konusunda Uzman Ziraat Mühendisleri, mesleki tecrübelerini anlatarak, iyi bir kariyer için öğrencilerin bugünden başlayarak yapmaları gereken hazırlıklar konusunda bilgi verdiler.

Tanışma toplantısı karşılıklı soru cevap şeklinde sona erdi. 

Okunma Sayısı: 111
Fotoğraf Galerisi