SİLİKON VADİSİ ADAYLARI BELİRLENDİ

SİLİKON VADİSİ ADAYLARI BELİRLENDİ
KONYA
18.05.2016

Teknokent tarafından düzenlenen Silikon Vadisi' ne gidecek Genç Girişimcilerin belirlendiği toplantıya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ ve 2. Başkanımız Prof. Dr. Süleyman SOYLU katıldı.

 

Konya Teknokent ve TEB Girişimcilik Bankacılığı tarafından yapılan toplantıda Silikon Vadisine Gönderilecek Genç Girişimciler belirlendi. Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve ZMO Konya Şube 2. Başkanımız Prof. Dr. Süleyman SOYLU yaptığı açılış konuşmasında girişimcilere destek vermekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Toplantıya; Konya Valisi Muammer EROL, Selçuk Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram SADE, BST Bakanlığı Konya İl Müdürü Uğur ÖZALIR, KOP İdaresi Bşk. İhsan BOSTANCI, Mevka Genel Sekreteri Dr. Ahmet AKMAN, Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ, kamu ve özel sektör temsilcileri katıldı.  Değerlendirmeler sonucunda 2 lisans öğrencisi  "Giyilebilir Hava Yastığı" ve " Kurak Bölgelerde Zirai Kullanım İçin Yüksek Gerilimle Havanın Neminden Nitratça Zengin Su Elde Edilen Sistem" projeleri ile Silikon Vadisine gitmeye hak kazandılar.

 

Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak Genç Girişimcileri tebrik eder. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

Okunma Sayısı: 131
Fotoğraf Galerisi