STRATEJİK TARIM ALANLARIMIZ: FIRSATLAR VE TEHDİTLER SEMPOZYUMUNA KATILDIK

STRATEJİK TARIM ALANLARIMIZ: FIRSATLAR VE TEHDİTLER SEMPOZYUMUNA KATILDIK
BURSA
16.01.2014

Törende üyelerimiz Prof. Dr. A. Vahap KATKAT Bilim Ödülü; Ali ÇELİK DE Hizmet Ödülü aldı.

 

 

Tarım Öğreniminin Başlangıcının 168. Yıldönümü nedeniyle TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından "Stratejik Tarım Alanlarımız: Fırsatlar ve Tehditler" Sempozyumu ve Odamızın Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülü 15 Ocak 2014 tarihinde Ankara Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi‘nde gerçekleştirildi. 

Sempozyumun açılışında ZMO Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri, Özel Ödül ve Basın Ödülleri ile Meslekte 50. Yılını Dolduran Meslektaşlarımız için bir ödül töreni düzenlendi.

Törende sevgili üyelerimiz, Şubemize, mesleğimize ve bilime çok değerli katkıları olan geçmiş dönem Şube Başkanlığı yapmış, halen Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanlığına devam eden Prof. Dr. A. Vahap KATKAT Bilim Ödülü; Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ali ÇELİK ise Şubemize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza yaptığı katkıları nedeniyle Hizmet Ödülü ile ödüllendirilmişlerdir.

Sevgili üyelerimizi ve meslektaşlarımızı kutlar, sağlık, başarı dolu bir ömür dileriz.

Ankara‘da gerçekleştirilen törene Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY katılarak ödüle layık görülen değerli üyelerimizi yalnız bırakmadı.

Okunma Sayısı: 223
Fotoğraf Galerisi