SU ÜRÜNLERİ VE BALIKÇILIK MESLEK DALI ANA KOMİSYONU BAKANLIKLARI ZİYARET ETTİ

İSTANBUL
17.11.2011

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Su Ürünleri ve Balıkçılık Meslek Dalı Ana Komisyonu, 14-15 Kasım 2011 tarihlerinde Ankara`da çeşitli temaslarda bulundu.

 

 

İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve ODA‘mız Su Ürünleri ve Balıkçılık Meslek Dalı Ana Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Meriç ALBAY ve Komisyon Üyeleri (MEDAK Başkan Yrd. Yrd. Doç. Dr. Nadir Başçınar, Prof. Dr. Uğur Sunlu, Prof. Dr. Cengiz Metin, Prof. Dr. Nilsun Demir, Prof. Dr. Devrim Memiş, Prof. Dr. Naim Sağlam, Doç. Dr. Hüseyin Özbilgin, Doç. Dr. Gökhan Gökçe, Su Ürünleri Mühendisi Bülent Serdar Yıldırım, Su Ürünleri Mühendisi Tamer Demirkan) 14 Kasım 2011 tarihinde Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü‘nü ziyaret etti.

Heyet, 15 Kasım 2011 tarihinde ise Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Su Ürünleri ve Balıkçılık Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Yüksek Öğretim Kurulunu ziyaret ederek, görüşmelerde bulundu.

Ziyaretlerde sektörün sorunları ile Su Ürünleri Mühendisleri ve Balıkçılık Teknolojisi Mühendislerinin istihdamı ve yetkin oldukları alanlarda çalıştırılmaları konuları ele alındı.

Okunma Sayısı: 732