ŞUBE BAŞKANIMIZ 2010 YILI ÇEVRE ÖDÜLÜNÜ ALDI

ŞUBE BAŞKANIMIZ 2010 YILI ÇEVRE ÖDÜLÜNÜ ALDI
BURSA
18.03.2011

Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY "3. Göz Gazetesi 2010 yılı Av. Cihan EREN Çevre Ödülleri" törenine katılarak Çevre Ödülü aldı.

 

 

Orhangazi Çınar restoranda 14. Şubat 2011 tarihinde  3. Göz Gazetesinin bu yıl ilkini düzenlediği  "3. Göz Gazetesi 2010 yılı Av. Cihan EREN Çevre Ödülleri" ödül töreninde geçmişten günümüze kadar düzenlen panel, toplantı ve eylemlerde  Karadeniz ve Marmara Bölgesinde çevre sorunlarına karşı mücadele veren 60 çevre dostu bir araya getirilerek çevre konusunda yürüttükleri mücadeleleri ödüllendirildi.  Karadeniz sahil otoyolunun çevre katliamı yapmasına karşı hukuki ve demokratik mücadele başlatan, bu uğurda pek çok davayı kazanmasına karşın karanlık ellerin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden Av. Cihan Eren‘in ailesinin onur konuğu olduğu törende Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY ve Şubemiz Üyesi  Prof. Dr. A. Vahap KATKAT da ödüllendirildi. U.Ü. Tıp Fakültesi Öğretim üyesi ve Tabipler Odası Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Kayıhan PALA ve  Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Başkanı  Füsun UYANIK‘ın yanında 60‘a yakın Çevre dostuna ödül verildi.

3. Göz Gazetesinin İmtiyaz sahibi İrfan AYDIN, geceyi düzenleme amaçlarını, bu alanda mücadele verenlerin hiç de az olmadığı, aksine çok kaliteli ve de ayağı yere basan bir mücadele anlayışının hakim olduğu, bilim adamlarından kurumlara, duyarlı siyasetçilerimizden basınımıza kadar pek çok alanda çevre sorunlarının çözümü için koşturan cesur yüreklerin bulunduğu, Merhum Cihan EREN hain kurşunlara hedef olsa da kıymetli ailesi, yol arkadaşları ve de takipçileri olarak bizlerin  onun başlattığı mücadeleyi aksatmadan devam ettireceğini ve de kararlılıkla yola devam edileceğini göstermek şeklinde açıkladı.

Okunma Sayısı: 530
Fotoğraf Galerisi