ŞUBEMİZ 12. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
BURSA
30.12.2013

Odamızın 12. Dönem Genel Kurulu BAOB Oditoryum Salonu`nda üyelerimizin ve konuklarımızın katılımı ile Yönetim Kurulu ve delege seçimi Şubemizde üyelerimizin katılımı gerçekleşti.

 

 

Şubemizin 12. Dönem Olağan Genel Kurulu 28 Aralık 2013 tarihinde ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ZMO 44. Dönem Genel Kurul Delege seçimi 29 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşti.

12. Dönem Olağan Genel Kurulumuz Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşesi Oditoryum Salonu‘nda  28 Aralık 2013 günü saat 10:00‘da açıldı. Genel Kurulun açılış konuşmasını 11. Dönem Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY yaptı.  

Açılış konuşmasının ardından Genel Kurul Divan seçimine geçildi. Divan için önerilen dilekçenin kabulü ile Divan Başkanlığını Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail FİLYA, Divan Başkan Yardımcılığını Savaş YENİGÜN, Yazmanlığı da Lütfü AKBAŞ ve Mine AKBULUT üstlendi.

Genel Kurulumuza katılan TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Fikri DÜŞÜNCELİ, Bursa Barosu Başkanı Av. Ekrem DEMİRÖZ, Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ali ÇELİK, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim MART, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Ali ULUŞAHİN, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Başkanı Serkan DURMUŞ, Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Murat DEMİR, Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı Arca ATAY, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilcisi Necla YÖRÜKLÜ, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi adına Güngör ARMUTLU, TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şube II. Başkanı Hakan KARADEMİR ve Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan CEVİZLİDERE konuşmalar gerçekleştirdi.

Genel Kurula verilen kısa bir aradan sonra Şube 11. Dönem Çalışma Raporu‘nun 11. Dönem Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY tarafından okunması ile devam edildi. Ardından ise 11. Dönem Şube bütçesini ve 12. Dönem Şube tahmini bütçesini Şubemizin 11. Dönem Yönetim Kurulu Saymanlığını yapan Fevzi ÇAKMAK sundu.

Konuşmaların ardından Divan Başkanlığı‘na 12. Dönem Şube Yönetim Kurulu Adayları ve Delege Adayları sunuldu. ÇAĞDAŞ TARIMCILAR ve BURSA ZİRAAT MÜHENDİSLERİ PLATFORMU Şubemizin yönetimi için adaylık başvurusunda  bulundular.

Genel Kurulumuza akademik odaların, kurum ve derneklerin yöneticileri ve birçok üyemiz katılım sağladı.

29 Aralık 2013 günü BAOB Yerleşkesindeki Odamızda Yönetim Kurulu ve delege seçimlerimiz gerçekleşti. 

İki liste olarak girilen seçimde ÇAĞDAŞ TARIMCILAR ve BURSA ZİRAAT MÜHENDİSLERİ PLATFORMU olarak Oda yönetimine aday olan gruplara seçime katılarak oy kullanan üyeler tarafından başarı temennileri iletildi.

Şube Yöetim Kurulu üyeleri ve delege seçimlerini ÇAĞDAŞ TARIMCILAR GRUBU kazandı. 

12. DÖNEM YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİMİZ

Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY

Orhan SARIBAL

Taner GÜLER

Veli KOÇ

Doç. Dr. Erkan YASLIOĞLU

Dr. Nurşen ÇİL

Sadettin IŞIK 

 

 

Okunma Sayısı: 424
Fotoğraf Galerisi