ŞUBEMİZ DELEGELERİ ZMO 44. OLAĞAN GENEL KURULU`NA KATILDI

ŞUBEMİZ DELEGELERİ ZMO 44. OLAĞAN GENEL KURULU`NA KATILDI
BURSA
14.03.2014

TMMOB ZMO Genel Kurulu ve seçimleri 8-9 Mart 2014 tarihine Ankara`da gerçekleşti.

 

Odamızın 44. Dönem Olağan Genel Kurulu Şube delegeleri ve diğer kurumların temsilcilerinin katılımı ile 8 Mart 2014 tarihinde Kocatepe Kültür Merkezi‘nde yapıldı.

Açılış konuşmasını 43. Dönem Oda Başkanımız Dr. Turhan TUNCER gerçekleştirdi. Genel kurulda daha sonra Kadınlar Günü nedeniyle ZMO 43. Dönem Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Demet IRMAK ŞENOL tarafından konuşma yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından genel kurula katılan konuklar konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra Divan Başkanlığı`na verilen tekliflerle, Oy Sayım Komisyonu, Anıtkabir Temsil Heyeti, Bütçe Komisyonu, Ana Yönetmelik Değişikliği Komisyonu ve Sonuç Bildirgesi Komisyonu oluşturuldu.

ZMO Çalışma Raporu II. Başkan Melahat AVCI BİRSİN; Mali Rapor Sayman Hamdi ARPA ve Denetleme Kurulu Raporu da Kurul Üyesi Yener ATASEVEN tarafından Genel Kurul‘un bilgisine sunuldu. Tüm raporlar oybirliğiyle aklandı.

Büyük ilgi gören Genel Kurulumuzda, pek çok delege söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi.

Genel Kurul`u temsilen Prof. Dr. Dilek BOSTAN BUDAK başkanlığındaki heyet, Anıtkabir`i ziyaret etti ve saygı duruşunda bulundu.

ODA yönetim organları için tek liste verildi. Oda organları aday listelerinin duyurulmasının ardından Divan Başkanı tarafından Genel Kurul`un ilk günü sonlandırıldı.

9 Mart 2014 tarihinde de 44. Olağan Genel Kurul kapsamında Odamız Yönetim Kurulu ve diğer yeni Oda organlarının seçimi gerçekleştirildi. 

Genel Kurula Şubemiz delegeleri Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Orhan SARIBAL, Dr. Necdet ORAL, Prof. Dr. A. Vahap KATKAT, Ali ÇELİK, Ekrem LİZÖR, Dr. Fevzi ÇAKMAK, Arca ATAY, Ayhan SOLAK ve Salih ÇALI katıldılar. 

Okunma Sayısı: 188
Fotoğraf Galerisi