ŞUBEMİZ ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ

ŞUBEMİZ ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ
BURSA
08.01.2011

Cumhuriyet, Atatürk, Tarım ve Ben” konulu şiir yarışması Ödül Töreni 6 Ocak 2011`de yapıldı

 

 

Tarım Öğreniminin Başlamasının 165. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, mesleğimizi genç nesillere tanıtmak ve sevdirmek, meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz "Cumhuriyet, Atatürk, Tarım ve Ben" konulu şiir yarışması ödül töreni Uğur Mumcu Salonu‘nda yapıldı. Ödül töreninin ardından gerçekleştirilen şiir dinletisi beğeni ile izlendi.

Şiir yarışması ödül töreni ve şiir dinletisi etkinliğinin sürpriz konuğu olan ve çevresinde Atatürk Ana olarak adlandırılan 75 yaşındaki Suveyla İNCİ‘nin Ulu Önder Atatürk ile ilgili okuduğu şiirler tüm konuklarca ayakta alkışlandı. Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrenciler tarafından okunan şiirler ise tüm konuklarca beğenilerek uzun süre alkışlandı. Şirin OBA tarafından  Esen KÜLHANLI‘nın gitarı eşliğinde okunan şiir ve şarkılarla devam eden etkinlik, katılım belgeleri ve ödüllerin sunumu ile sonlandırıldı.

Bursa ilindeki 49 ilköğretim okulundan 270 öğrencinin katıldığı şiir yarışmasında, ilk üç dereceye giren ve mansiyon ödülüne uygun görülen şiirler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Türkçe Öğretmenlerimiz ile Odamız temsilcisi tarafından belirlenmiştir. Şiir yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerine,  yarışmamızın jüri üyelerine, Okul Müdürlüklerine, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine, etkinliğimize olumlu bakan ve düzenleme iznini veren Bursa Valiliğine teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca, Uğur Mumcu Salonunu tahsis eden Nilüfer Belediyesi Başkanlığına, Bursa İKK Sekreteri Fikri DÜŞCELİ, MMO Başkanı İbrahim MART, Orman Müh. Odası Başkanı Şeraffetin BAYRAKTAR, KMO Başkanı Ali ULUŞAHİN, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi ÇAVUŞOĞLU ve çok değerli Meslektaşlarımıza katılımları için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

Okunma Sayısı: 1172
Fotoğraf Galerisi