ŞUBEMİZDE `TARIM DANIŞMANLARI BULUŞMASI` GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ŞUBEMİZDE `TARIM DANIŞMANLARI BULUŞMASI` GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BURSA
22.09.2013

21 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşen toplantıya Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Şube II. Başkanımız Orhan SARIBAL ve Şube Yönetim Kurulu üyemiz Veli KOÇ katıldılar.

 

 

Şubemizde 21 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00‘da ‘Tarımsal Yayım ve Danışmanlık‘ görevi yapan 21 üyemizin katılımı ile ‘Tarım Danışmanları Buluşma‘ toplantısı gerçekleştirildi.

Şube eğitim salonumuzdaki toplantıda Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık yapan üyelerimize toplantının düzenlenme amacı, Tarım Danışmanlığı görevi, kapsamı ve yürürlükteki yönetmelikler ile ilgili kısa bir sunumda bulundu. 

Daha sonra ‘Tarımsal Yayım ve Danışmanlık‘ yapan üyelerimizin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri katılımcılar tarafından tartışıldı. Toplantı, paylaşılan görüş ve önerilerden oluşan ana başlıkların Şubemiz Yönetim Kurulu tarafından Ekim ayı sonunda gerçekleşecek TMMOB ZMO 43. Dönem III. Danışma Kurulu‘na gündem önerisi olarak iletilmesi kararı ile sona erdi.

Tarım Danışmanları Buluşması toplantısına Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Şube II. Başkanımız Orhan SARIBAL ve Şube Yönetim Kurulu üyemiz Veli KOÇ toplantıya katıldı.

Okunma Sayısı: 360
Fotoğraf Galerisi