ŞUBEMİZİN 10. DÖNEM GENEL KURULU VE SEÇİMLERİ YAPILDI

ŞUBEMİZİN 10. DÖNEM GENEL KURULU VE SEÇİMLERİ YAPILDI
ANTALYA
13.12.2011

9. Dönem Yönetim Kurulumuz Güven Tazeledi

 

Şubemizin 10. Dönem Genel Kurulu 10-11 Aralık 2011 tarihlerinde yapıldı.

10 Aralık Cumartesi günü Mimarlar Odası Antalya Şubesinde gerçekleştirilen Genel Kurulda Prof. Dr. Orhan ÖZÇATALBAŞ başkanlığında oluşturulan divan kurulunda Dr. Adnan ÖZÇELİK divan başkan yardımcısı, Nazike ÖRGE ve Tutku BEKDİKHAN yazman üye olarak görev aldılar.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa AKAYDIN‘ın yanı sıra İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bedrullah ERÇİN, Antalya Barosu Başkanı Av. Zafer KÖKEN, Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa ERDEM, Antalya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muammer SAYGILI, Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İlhan METİN, Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şube Başkanı Gürel ŞİRİN, Kimya Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilcisi Celal GÜZELYÜREK, KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin SÖNMEZ, Devrimci Turizm İşçileri Sendikası Başkanı Mustafa YAHYAOĞLU ve Antalya Ziraatçiler Derneği Başkanı Abdurrahman ÖZCAN‘ın konuk olarak katıldığı Genel Kurulumuzda Şube Başkanımız Vahap TUNCER Antalya ve Türk Tarımının sorunları ile mesleki haklarımız konusunda bir açılış konuşması yapmıştır.

Genel Kurulumuza katılan konuklarımızdan Antalya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muammer SAYGILI, Devrimci Turizm İşçileri Sendikası Başkanı Mustafa YAHYAOĞLU, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bedrullah ERÇİN, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa AKAYDIN yaptıkları konuşmalar ile tarım sektörü ve mesleğimiz ile ilgili görüşlerini dile getirmişlerdir. Ardından Şube Başkanımız Vahap TUNCER 9. Dönem çalışma raporu ve bütçesi ile 10. dönem çalışma programı ve bütçe taslağını Genel Kurula sunmuştur. 10. dönem yönetim kurulu adayları ve genel kurul delegelerinin adaylık başvurularını divana sunmalarıyla Genel Kurul tamamlanmıştır.

11 Aralık 2011 tarihinde şube binamızda yapılan oylamada ise üyelerimiz 10. dönemin yönetim kurulu adaylarını ve genel kurul delegelerini seçmişlerdir.

276 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde yönetim kurulu ve genel kurul delegeleri aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU ASIL YÖNETİM KURULU YEDEK
VAHAP TUNCER NAZIM EREN ÇELEBİ
ALİ KAYNAK NAZİKE ÖRGE
DURSUN BÜYÜKTAŞ ADNAN ÖZÇELİK
KÖKSAL AYDINŞAKİR İSMAİL ERSİN ARSLAN
SERKAN GİZLİ TUTKU BEKDİKHAN
FATMA ÖNCÜ CEYLAN BALOĞLU BÜLENT KAUR
ORHAN GÖKÇE SERKAN KOÇ

 

43. DÖNEM DELEGE LİSTESİ
VAHAP TUNCER
MEHMET KUBİLAY ÖNAL
NURİ ARI
ADNAN ÖZÇELİK
DURMUŞ HASDEMİR
ERKAN SATIR
TANER EZGÜ
HİDAYET GÜÇ
ALİ KAYNAK
DURSUN BÜYÜKTAŞ
ZAFER ÇİFTÇİ
ERTEKİN CAN
AHMET DALOĞLU
HAYATİ KALAYCI
VURAL ŞAHİN
MELİH TOLGA DURSUN
NAZIM EREN ÇELEBİ
MUSTAFA ATINÇ ERCAN
DENİZ YILMAZ
FATMA ÖNCÜ CEYLAN BALOĞLU
ADEM TÜRKER BÜYÜKUYSAL
KÖKSAL AYDINŞAKİR
AYFER ZOROĞLU
SERKAN GİZLİ
NAZİKE ÖRGE
TUTKU BEKDİKHAN
İSMAİL ERSİN ARSLAN
KEREM KÖSEOĞLU

Okunma Sayısı: 2130
Fotoğraf Galerisi