ŞUBEMİZİN 13. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL VE SEÇİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

BURSA
29.12.2015

Genel Kurulumuz 26 Aralık 2015, seçimimiz 27 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşti

Şubemizin 13. Dönem Olağan Genel Kurulu 26 Aralık 2015 tarihinde ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ZMO 45. Dönem Genel Kurul Delege seçimi 27 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşti.

13. Dönem Olağan Genel Kurulumuz Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşesi Ortak Salonunda  26 Aralık 2015 günü saat 10:00‘da başladı. Genel Kurulun açılış konuşmasını 12. Dönem Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Genel Kurul Divan seçimine geçildi. Divan için önerilen dilekçenin kabulü ile Divan Başkanlığını Prof. Dr. Abdurrahim KORUKÇU, Divan Başkan Yardımcılığını İhsan DUMAN, Yazmanlığı Hasan Selçuk ORAL ve Yrd. Doç. Dr. Günsu BARIŞIK KAYIN üstlendi.

Genel Kurulumuza katılan önceki dönem Şube II. Başkanımız ve Bursa Milletvekili Orhan SARIBAL, geçmiş dönem Şube Başkanımız ve geçmiş dönem Bursa Milletvekili İlhan DEMİRÖZ, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Neriman USTA, TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Remzi ÇINAR, KESK Bursa Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Süleyman AYYILDIZ, Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Orhaneli Ziraat Odası Başkanı  Nafiz KAYA, TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şube Başkanı Hakan KARADEMİR, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet KIRKA, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilciliği adına Yönetim Kurulu Üyesi Gamze ŞAHİN ve TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Ahmet AĞLAN konuşmalar gerçekleştirdi.

Genel Kurula verilen kısa bir aradan sonra Şube 12. Dönem Çalışma Raporunun 12. Dönem Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY tarafından okunması ile devam edildi. Ardından ise 12. Dönem Şube bütçesini ve 13. Dönem Şube tahmini bütçesini Şubemizin 12. Dönem Saymanlığını yapan Veli KOÇ sundu.

Konuşmaların ardından Divan Başkanlığı‘na 13. Dönem Şube Yönetim Kurulu Adayları ve Delege Adayları sunuldu. ÇAĞDAŞ TARIMCILAR ve BAĞIMSIZ ZİRAAT MÜHENDİSLERİ GRUBU Şubemizin yönetimi için adaylık başvurusunda  bulundular.

Genel Kurulumuza Akademik Odaların, kurum ve derneklerin yöneticileri ve birçok üyemiz katılım sağladı.

27 Aralık 2015 günü BAOB Yerleşkesindeki Odamızda Yönetim Kurulu ve delege seçimlerimiz gerçekleşti.

İki liste olarak girilen seçimde ÇAĞDAŞ TARIMCILAR ve BAĞIMSIZ ZİRAAT MÜHENDİSLERİ GRUBU olarak Oda yönetimine aday oldular. Görüş ve temenniler bölümünde aday gruplara söz alan Şube üyeleri tarafından başarı temennileri iletildi.

Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve delege seçimlerini ÇAĞDAŞ TARIMCILAR GRUBU kazandı.

Divan Kurulu tarafından seçilen Yönetim Kurulu‘na devir teslim yapılması sonucu Şubemiz  13. Dönem Yönetim Kurulu görev dağılımı belirtildiği gibi gerçekleşmiştir.

13. DÖNEM YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİMİZ

Başkan: Doç. Dr. Erkan YASLIOĞLU