TAGEM GENEL MÜDÜRÜ DR. NEVZAT BİRİŞİK İLE GÖRÜŞTÜK

TAGEM GENEL MÜDÜRÜ DR. NEVZAT BİRİŞİK İLE GÖRÜŞTÜK
MERKEZ
14.04.2021
 

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2004 yılından itibaren ODA’mız, TAGEM, Üniversite ve TMMOB Gıda Mühendisleri Odası tarafından dört kez gerçekleştirilirken, sempozyumun beşincisini düzenlenmek için hazırlık çalışmaları devam etmektedir.

Bu kapsamda, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü sorumluluğunda Bursa`da gerçekleştirilecek olan sempozyum süreciyle ilgili olarak bilgi paylaşımı ve yol haritasının oluşturulması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) ile 13 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya; ODA Başkanımız Baki Remzi SUİÇMEZ,  TAGEM`den Genel Müdür Dr. Nevzat BİRİŞİK, Doç. Dr. İlhan AYDIN, Ramazan BÜLBÜL, Esin TOPARLAK, Ahmet BUDAKLIER, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Yaşar ÜZÜMCÜ, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Y. Üyesi Esef ÖZAT, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Petek ATAMAN, Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü`nden Prof. Dr. Mihriban KORUKLUOĞLU katılım sağladı.

Okunma Sayısı: 399
Fotoğraf Galerisi